Sociální sítě
Nahoru

Letní grilovačky v plném proudu: Zásobte svůj bar prémiovými toniky Fever-Tree v půllitrovém balení

Chcete se stát vyhlášenými hostiteli s pověstí nezapomenutelných prázdninových večírků? Připravte svým známým nejen skvělé jídlo, ale i osvěžující drinky. Klíčovou ingrediencí mnoha letních oblíbených koktejlů je tonik, a proto jeho výběr rozhodně nepodceňujte. Při rozhodování se vždy držte hesla: „Když ¾ vašeho drinku tvoří tonik, mixujte ten nejlepší.“

Kvalitní, prémiové toniky z těch nejlepších surovin z celého světa nabídne britská značka Fever-Tree. Její produkty jsou 100% přírodní, neobsahují žádná umělá barviva, sladidla ani konzervanty. Spoluzakladatelé Charles Rolls a Tim Warrilow se dokonce vydali na patnáctiměsíční cestu po odlehlých částech světa s cílem najít ty nejkvalitnější ingredience.

Výsledkem jejich úsilí jsou toniky obsahující například chinin z Konga, mexické hořké pomeranče, sicilské citrony a citronový tymián z francouzské Provance. Úspěch toniků Fever-Tree potvrzuje také hodnocení 50 nejlepších barů světa v žebříčku odborného časopisu Drinks International. Umístila se jako nejprodávanější i nejvíc trendy značka v kategorii toniků, a to již 10. rok v řadě.

NÁŠ TIP:

Plánujete zahradní párty nebo grilování? Zásobte se prémiovými toniky Feer-Tree v půllitrovém balení, které vám zajistí, že budete mít vždy po ruce dostatek kvalitního toniku pro přípravu osvěžujících drinků. Vybírat můžete z Fever-Tree Indian Tonic, Fever-Tree Mediterranean Tonic, Fever-Tree Ginger Beer nebo Fever-Tree Blood Orange Ginger Beer.

Fever-Tree Indian Tonic Water představuje prvotřídní tonik s osvěžující chutí a vůní. Snoubí se v něm ručně lisované oleje z mexických hořkých pomerančů, chinin nejvyšší kvality z Konga, sycená pramenitá voda a africký měsíček. Bude ideální ke všem prémiovým ginům a vodkám.

Fever-Tree Mediterranean Tonic Water je zosobněním delikátního, květinového a jemného toniku. Obsahuje esenciální oleje z květin, ovoce a bylin z Provence a Sicílie a chinin nejvyšší kvality z Konga. Skvěle doplňuje citrusové či bylinné giny, hodí se i k vodkám.

Fever-Tree Ginger Beer snoubí tři odlišné druhy zázvoru z Pobřeží Slonoviny, Indie a Nigérie. Receptura se zakládá na používání samotných kořenů těchto druhů zázvorů, které se 24 hodin vaří ve vodě. A to s cílem dosáhnout vyšší intenzity chuťového zážitku. Na patře není sladký a má hluboký, dlouhotrvající charakter. Je neopomenutelnou součástí oblíbeného koktejlu Vodka Mule nebo Dark ‚n Stormy.

Fever-Tree Blood Orange Ginger Beer se vyrábí ze tří druhů zázvoru z Cochinu, Nigérie a Pobřeží slonoviny, které doplňuje pikantní chuť červených pomerančů. Vyznačuje se ohnivou, plnou chutí prémiového zázvorového piva a vyváženou citrusovou příchutí italského pomeranče s jemným šťavnatým závěrem. Bude se hodit především k nestařenému alkoholu, parádu udělá s prémiovým rumem či ginem. Příjemného osvěžení ale dosáhnete i s tequilou nebo vodkou.

Více z rubriky Domácí bar

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.