Sociální sítě
Nahoru

Impozantní 15litrová lahev MUMM poprvé v České republice

Vlajkový produkt francouzského domu G.H.MUMM v podobě šampaňského MUMM Cordon Rouge je symbolem výtečnosti, názoru a exkluzivity. Ztělesňuje také ducha, který je hnací silou značky: úsilí o dokonalost, dobrodružství a pestrost. V Praze byla poprvé představena prestižní lahev MUMM Cordon Rouge Nabuchodonosor, která svou velikostí odpovídá 20 standardním lahvím. Pro český trh jsou k dispozici tři lahve.

MUMM Nabuchodonosor je ideální pro větší oslavy, protože z něj můžete vychutnávat zhruba 140 skleniček. Název šampaňského této velikosti je pojmenován podle Nabuchodonozora II., který byl nejvýznamnějším novobabylonským králem. Nechal vystavět vysoké hradby kolem Babylónu a Semiramidiny visuté zahrady. Prestižní MUMM Cordon Rouge Nabuchodonosor má silnější sklo lahve a delší korek, což zaručuje zachování prémiové kvality šampaňského. Lahev je určena i pro delší archivaci. Neméně exkluzivní je i samotný obsah francouzského šampaňského MUMM Cordon Rouge, charakteristický rozmanitostí chutí mísících svěžest stěžejní odrůdy Pinot Noir s minerálními tóny Chardonnay a ovocně vyznívajícím Pinot Meunier.

15litrový MUMM Cordon Rouge Nabuchodonosor s charakteristickým motivem červené stuhy na lahvi je možné v České republice zakoupit za cenu 51 000 Kč, exkluzivně prostřednictvím prestigeselection.cz

společnosti Pernod Ricard Czech Republic. Impozantní lahev byla představena na terasách Pytloun Sky Baru v centru Prahy za účasti Any Beriashvili, generální ředitelky Pernod Ricard Czech Republic.

„Toto léto vítáme výjimečnými novinkami pro všechny, kteří dokáží ocenit bohaté dědictví značky. Historie domu G.H.MUMM sahá až do roku 1827, je příběhem mistrovského umění a každá láhev přináší to nejlepší z oblasti Champagne. Jsme velice rádi, že můžeme v České republice představit exkluzivní 15litrovou láhev MUMM a upřímně věříme, že nadcházející měsíce přinesou spoustu příležitostí k oslavám. Jednou z nich je také vznik nové společnosti Pernod Ricard Czech Republic, která byla založena v dubnu 2024 a její základy vycházejí ze společnosti Jan Becher Pernod Ricard. Vstupujeme do nové etapy a těšíme se na další kapitolu se skvělým portfoliem prémiových lihovin a vín spadajících pod Pernod Ricard Group,“ říká Ana Beriashvili, generální ředitelka Pernod Ricard Czech Republic.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz