Sociální sítě
Nahoru

Nabíjení baterié kdekoli s USB-C

Baterie mají zpravidla tu nevýhodu, že když je nejvíce potřebujeme, tak samozřejmě nabíječka není většinou po ruce. Tento problém řeší novinka v podání VARTA Eco Charger Pro Recycled. Zařízení staví na kompaktních rozměrech (12,5 x 7,3 cm, 91 g), které umožňují snadné přenášení např. i v kapse kalhot.

Nabíječka je tak vždy po ruce. Klíčovou vlastností je ovšem přítomnost USB-C napájení. V praxi tak vložené baterie nabijete připojením zařízení k počítači, nabíječce mobilu, ale také například powerbance nebo „chytré“ zásuvce. Bateriím tak můžete dodat energii i uprostřed divočiny, pokud sebou máte powerbanku.

K dispozici jsou čtyři sloty pro nabíjení a Eco Charger Pro podporuje jak AAA tak AA NiMH akumálory. Každý slot má vlastní nabíjecí kanál, takže lze použít libovolnou kombinaci a o nabíjení informují čtyři stavové LED. Ekologicky zaměřené majitele potěší i fakt, že tělo nabíječky je ze 70 % vyrobeno z recyklovaného plastu. Baterie které jsou součásti balení se drží také eco trendu a jsou z 21 % z recyklovaných materiálů.

Pro vždy nabité baterie je také k dispozici funkce Trickle charge. Z bezpečnostních funkcí pro nabíjení nechybí Minus delta V cut-off, časovač, ochrana proti zkratu, detekce alkaliky a špatného článku a polarity.

Více z rubriky Tech

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz