Sociální sítě
Nahoru

Lyžařskou sezónu ve Schladmingu zahájí hudební legendy

Po loňských úspěšných vystoupení Robbie Williamse, taktéž během zahájení zimní sezóny ve Schladming-Dachsteinu, se organizátor Klaus Leutgeb a představitelé turistického regionu a horských lanovek pokusí uspořádat ještě velkolepější akci. Poprvé v historii zahájení lyžařských sezón ve Schladming-Dachsteinu vystoupí na jednom pódiu během jednoho víkendu tři mezinárodní superhvězdy.

V pátek 6. prosince ve 20:00 vystoupí kanadská ikona Bryan Adams, v sobotu 7. prosince ve 20:00 převezme pódium jeho britský kolega Sting a celou událost uzavře britská kapela Simply Red v neděli 8. prosince v 18:00. Společně vytvoří nezapomenutelnou podívanou pro všechny diváky na stadionu Schladming Planai, která dozajista dostojí názvu „The Grand Festival“.

Sérii vystoupení zahájí kanadský zpěvák a skladatel Bryan Adams 6. prosince 2024 ve 20:00. Miláček mezinárodního obecenstva obdržel za svou tvorbu mnoho ocenění, mimo jiné i cenu Grammy, tři nominace na Oscara, pět nominací na cenu Zlatého glóbu a 20 kanadských Juno ocenění. Diváci se mohou těšit na hity jako „Summer of 69“ nebo „Everything I Do (I Do It For You)“ nebo i písně z nejnovějších alb. Příjemný večer plný hudby – ten nejlepší začátek velkolepého festivalu.

Sobotní večer bude stejně speciální jako ten páteční – ve 20:00 vystoupí britská hudební legenda Sting. 73letý Sting získal 17 ocenění Grammy, 4 nominace na Oscara a 5 ocenění Brit Awards a vydal nespočet sólových alb plných nespoutané hudební kreativity. Společně s kytaristou Dominicem Millerem a bubeníkem Chrisem Maasem představí obecenstvu průřez Stingovou rozmanitou hudební kariérou. Zazní i hity z éry Stingovy kapely The Police nebo sólové hity jako „Englishman in New York“.

I zakončení The Grand Festival bude velkolepé, jako poslední vystoupí britská kapela Simply Red již v 18:00. Kapela momentálně slaví čtyřicetileté výročí od založení a obráží jižní Ameriku a Velkou Británii v rámci své tour, kde fanouškům hraje hity od počátků kapely až do současnosti. 8. prosince se návštěvníci mohou těšit na večer plný hudby této živoucí legendy Soulu a Popu, jenž představí jejich hudební vývoj.

Více z rubriky Hory

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz