Sociální sítě
Nahoru

Michal Penk hlásí návrat ve velkém stylu

Velká hvězda přelomu osmdesátých a devadesátých let, a ve své době idol dívčích srdcí, skladatel, zpěvák a zakládající člen kapely Lucie, Michal Penk, se opět hlásí o své slovo. Společně se svou skupinou se rozhodl nastartovat opět koloběh věcí a vydává se na česko-slovenské turné.

Stejně jako před lety dokázal svým krásným hlasem a příjemným vystupováním učarovat většině československých domácností, pokusí se o to samé právě teď.

Letošní turné začne dobrým skutkem 7. září v Třebestovicích u Sadské, kde podpoří charitativní festival „Vítr o plachet pro Eleonorku,“ který má za cíl získat prostředky pro léčbu malého děvčátka, které trpí svalovým onemocněním SMA.

Oficiální šňůra koncertů Michala Penka s kapelou po České republice začíná už 14. září v Pardubicích a pokračuje ve městech Krnov, Olomouc, Ostrava, České Budějovice, Brno a Plzeň. Těšit se na něj mohou diváci i na Slovensku. Zahraje své nejslavnější balady jako O bláznech, Odpusťte nám, Stín, Nevěrná, ale nebudou chybět ani dynamické písně z posledního alba Tancuj Zbožně. Michal Penk představí i úplně nové songy, jejichž je autorem hudby i textu.

Celkem 12 koncertů si užijí fanoušci v klubech a na otázku proč v klubech? Michal odpovídá: „Důvod je prostý. Po tolika letech chci mít své fanoušky tak blízko, jak se dá. Chci vnímat jejich reakce, emoci… a to se dá jen v klubu“.

Michal se skutečně vrací, i když sám tomu ještě před časem nevěřil a reaguje: „Kdyby mi někdo tvrdil před 10 lety, že za 10 let budu dělat comebackové turné, tak bych řekl, že určitě ne, že se mýlí. Věci se poté změnily a dnes mám na to úplně jiný názor. Moc se těším, moc mě baví ten comeback a je úžasné poznávat mezi fanoušky i tváře svých starých známých. Je moc fajn občas si mezitím přečíst zprávu od některého z mých příznivců, že na mně vyrůstal. Myšleno, přes své rodiče. Mám fajn kapelu, je to skvělá parta a fakt se mi s nimi výborně hraje. Takže mě to baví a těším se. Mám trochu trému……., ale těším se.

Více z rubriky Hudba

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz