Sociální sítě
Nahoru

Ve znamení módy s exkluzivním šampaňským MUMM

Módní událost v Česku Mercedes-Benz Prague Fashion Week si opět získal srdce nejen příznivců módy. Fashion week, který již pravidelně kromě přehlídek zahrnuje i originální doprovodný program se letos konal v nádherném Clam-Gallasově paláci v Praze.

Podzimní edice MBPFW prezentující tvorbu vybraných designerských talentů zahájil galavečer představující evropskou scénu v podobě dvou zahraničních návrhářů tvořících pod značkami Avenir a Dzhus. Slavnostní zahájení týdne módy bylo zpečetěno exkluzivním šampaňským MUMM. Do červené barvy se po setmění zahalil nasvícený vstup a celé nádvoří Clam-Gallasova paláce, kde si hosté připíjeli na oslavu módy originálními červenými skleničkami MUMM.

MUMM je svým puncem exkluzivity dokonalým společníkem pro významné party a červené koberce, ale především pro ty, kdo ocení pocit absolutní kvality a luxusu. Móda je záležitostí okamžiku, který přetrvává, ale je vždy dobré, když je za ní cítit tradice. Tradici má bezesporu i pražský fashion week, který se poprvé představil v roce 2010.

Móda je proces, který je součástí seberealizace a kultury. Všichni návrháři představující se na fashion weeku v Praze procházejí výběrem nejen podle rozmanitosti a kreativity stylu, ale dbá se také na kvalitu produktu a prezentace.

Šampaňské MUMM prezentuje kvalitu každou svou lahví, ozdobenou vysoce ceněnou Cordon Rouge neboli rudou stuhou Légion d’Honneur, poctou čestné legie a nejvyšším francouzským civilním vyznamenáním. Pro milovníky šampaňského společnost Pernod Ricard Czech Republic letos uvedla na český trh prestižní MUMM Cordon Rouge Nabuchodonosor. Z exkluzivní 15litrové lahve si můžete vychutnat zhruba 140 skleniček.

Šampaňské MUMM v České republice podporuje umělce, nadějné návrháře a kreativně založené lidi, kteří posouvají hranice ve svém oboru. V rámci fashion weeku, na večeru European Stage,

MUMM připil na úspěch všech, kteří se na události představili, prezentovali svou tvorbu, byli hosté nebo se podíleli na organizaci. European Stage uvedl značku Avenir, která ve své definici znamená budoucnost. Současná tvorba vychází z minulosti, aby zajistila budoucnost. Tuto módní značku sídlící v Berlíně založila Sophie Claussen v roce 2020.

Základní hodnoty odráží nekompromisní závazek k vědomému a udržitelnému designu a výrobě. S ohledem na ekologické a sociální důsledky se německá značka věnuje konstrukci z již existujících materiálů a hlásí se k modelu cirkulárního podnikání, který upřednostňuje obnovu životního prostředí a sociální odpovědnost.

Druhá značka Dzhus je konceptuální značka původem z Ukrajiny známá pro víceúčelovost modelů, vyráběných z materiálů s certifikátem Cruelty free. Celý večer se nesl ve znamení ojedinělých požitků a umělecké tvorby. Všichni si vychutnávali možnost zapojit svou představivost, fantazii, vlastní pocity a prožitky.

Více z rubriky High society

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz