Sociální sítě
Nahoru

Návštěvníkům zámku Kačina zpestřily den krásné missky v róbách jako pro princezny

Na zámku Kačina ve středních Čechách se mohli návštěvníci nedávno pokochat nejen nádherou empírové architektury zámku s velkorysou zahradou, ale i krásou tří našich známých „missek“, konkrétně Veroniky Chmelířové, Nikoly Buranské a Sarah Opravilové. Celý den se fotila nová kolekce společenských šatů návrhářky Martiny Pipkové Loudové doplněná o šperky Tiami vyrobené z laboratorních diamantů, které u dam vzbudily mimořádný zájem. Focení probíhalo za běžného provozu a většina kolemjdoucích neskrývalo obdiv, že práce modelky může být v extrémním počasí také pěkná řehole.

Den jako z pohádky se vším všudy – krásný zámek, velké róby, diamantové šperky a tři krásné ženy jako princezny. Focení nové kolekce šatů známé české návrhářky Martiny Pipkové Loudové trvalo od rána do večera a i díky bohatým modelingovým zkušenostem všech tří dam panovala na place velmi milá atmosféra připomínající místy spíš takovou pohádkovou dámskou jízdu.

„Modelky si vybírám i podle charakterových rysů a tyhle tři mám velmi ráda. Potřebuji pracovat s lidmi, kteří jsou v pohodě a celodenní focení se díky tomu krásně zvládne, bývá to opravdu náročné i bez takových extrémních teplot,“ vysekla Martina Pipková Loudová velkou poklonu všem třem modelkám.

Zámecké prostředí si vyloženě užívala Veronika Chmelířová, matadorka přehlídkových mol a druhá vicemiss roku 2007 soutěže Miss České republiky, ve volném čase ovšem také velký památkový nadšenec. Modely Martiny Pipkové Loudové jsou navíc přesně její krevní skupina a neskrývala nadšení z laboratorních diamantů, které konečně viděla na vlastní oči. Jako první u nás s nimi začalo pracovat právě šperkařské studio Tiami.

„Měla jsem tu čest fotit pro Martinu už loňskou kolekci a o to víc mě samozřejmě potěšilo, že mě oslovila i letos. Mám ráda historii a památky, takže to pro mě je i super příležitost zámek Kačina pořádně poznat, moc jsem se sem těšila. Další zajímavostí jsou pro mě lab grown diamanty. Zaregistrovala jsem je před delší dobou, teď jsem měla konečně možnost si je osobně vyzkoušet a zblízka prohlédnout. Jsem úplně paf, naživo jsou skutečně k nerozeznání od těch získávaných tradičně. Ale jsou za příznivější cenu a oceňuji na nich i šetrnost k přírodě. Jsou nádherné! Ještě že za chvíli budou ty Vánoce…,“ rozpovídala se s úsměvem Veronika, čím se nechala na focení inspirovat.

O příjemné zpestření pracovního shonu se postarala malá Esterka, dcerka Sarah Opravilové a Davida Krause. Sarah si výchovu užívá a hodně se Esterce věnuje, poslední dobou se ve společnosti objevuje jen zřídka. „Jak máme malou holčičku, jsem v jednom kole a nikam se moc do společnosti nedostanu. Teď už ale půjde do školky, jsou jí tři, tak to snad bude lepší. Nicméně soukromí si trochu střežím záměrně, zvlášť na začátku mateřství jsem si udržovala odstup, společenské akce ale pořád nějak úplně nevyhledávám,“ prozradila Sarah Opravilová, která je maminkou od března roku 2021. Kariéru modelky nepřerušila, je stále velmi vyhledávaná. Na toto vyloženě pohádkové focení ji dcera spolu s tatínkem Davidem Krausem doprovodila – Esterka vypadá jako andílek, ale podle maminky Sarah je to i pěkná dračice, o čemž se přesvědčil i celý štáb.

„Esterka je skvělá. Je hodně temperamentní a živá. Někdy je to s ní hůř zvladatelné, ale je pohybově a sportovně nadaná. To má asi po mně. Už jezdí na kole a lyžuje,“ pochlubila se hrdá maminka. Sarah na focení zaujaly i šperky s laboratorními diamanty. „V dnešní době, kdy se hodně o tématu životního prostředí mluví, je tento typ diamantu skvělým řešením k těžené variantě. Je to naprosto ideální volba pro ženy, které chtějí luxusní šperky a zároveň být ohleduplné k planetě,“ pojmenovala hlavní výhody šperků Sarah Opravilová.

Teplotní rekordy během focení absolutně nevyvedly z míry Nikolu Buranskou, naši Miss Earth pro rok 2014. Aktuálně totiž žije a pracuje v Dubaji, tak je na vedra zvyklá. Kupodivu se tam ale nevěnuje modelingu. „Už zhruba šestým rokem pracuji pro jednu investiční skupinu a před rokem mi dali možnost přesunout se do Dubaje. Jsem za to opravdu moc ráda, protože je to neskutečná příležitost, jak se naučit jazyky a potkávat zajímavé lidi,“ rozpovídala se Nikola. Na svoji domovinu rozhodně nezanevřela, dokonce v dohledné době nevylučuje návrat zpátky.

Více z rubriky High society

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz