Sociální sítě
Nahoru

Unikátní módní přehlídka i street artový obraz jako inspirace na 134. Velkou pardubickou se Slavia pojišťovnou

Slavia pojišťovna, titulární partner Velké pardubické se Slavia pojišťovnou, podporuje rozvoj společenského významu akce. Již podruhé uspořádala módní přehlídku návrhářky Beaty Rajské a letos premiérově připravuje také charitativní dražbu tematického obrazu street-artového umělce Josefa Rataje.

Společenský večer s podtitulem „Inspirace na 134. Velkou pardubickou se Slavia pojišťovnou“ proběhl v úterý 10. září v pražském Art Restaurant Mánes. „Naše podpora Velké pardubické trvá už od roku 2019 a nadále bude pokračovat,“ vysvětluje Karel Waisser, generální ředitel Slavia pojišťovny.

Uvědomujeme si, že jde o mimořádnou událost z více úhlů pohledu. Sportovní úroveň je jen jedním z nich. Velká pardubická znamená také příležitost k setkáním, zábavu a v neposlední řadě je prestižní společenskou akcí. Právě tuto její stránku prostřednictvím módní přehlídky a výtvarného umění chceme připomenout i posílit.“

V Mánesu přítomní hosté a zástupci médií mohli obdivovat osmnáct modelů přední české návrhářky Beaty Rajské. „Považuji dostihy za mimořádnou příležitost zejména pro ženy ukázat svůj šarm a krásu v každém věku,“ říká návrhářka. „Opakovaně jezdím pro inspiraci na slavné závodiště v anglickém Ascotu a mám velkou radost z toho, jak má i na Dostihovém závodišti v Pardubicích móda a elegance stále větší slovo. Věřím, že k tomu přispějí také naše módní přehlídky, které pořádáme se Slavia pojišťovnou.“ Light-motivem fashion modelů byl tentokrát nesmrtelný „puntík“ ve svěží kombinací s výraznou růžovou nebo lila, z materiálů hrály prim různé druhy hedvábí.

Speciální rozměr pak dodalo večeru slavnostní odhalení obrazu street-artového umělce Josefa Rataje s motivem dostihů. Obraz bude slavnostně vydražen na podzim během oslav 155. výročí působení Slavia pojišťovny na trhu a výtěžek věnován na podporu stájí pečujících o dostihové koně, kteří už ukončili vrcholovou kariéru.

Ačkoli jsme moderní pojišťovna využívající pro své služby klientům i nástrojů umělé inteligence, jsou věci, které zůstávají po celou naši dlouhou existenci neměnné. Věnujeme naši podporu kultuře, sportu i společensky prospěšným projektům. Hledáme k tomu aktivně stále nové příležitosti. Považujeme to za jeden z našich nejdůležitějších úkolů a určitě v tom budeme pokračovat,“ říká Karel Waisser.

134. Velká pardubická se Slavia pojišťovnou se bude konat v neděli 13. října na Dostihovém závodišti v Pardubicích.

Více z rubriky High society

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz