Sociální sítě
Nahoru

AQ Show 2024: Svátek pro milovníky kvalitního zvuku

Společnost AQ dnes oznámila termín konání oblíbené AQ Show 2024. Každoroční událost, kombinující výstavu, poslechová sezení a den otevřených dveří, nabídne návštěvníkům bohatý program plný novinek ze světa audio techniky. Kromě možnosti nahlédnout do výroby českých reprosoustav AQ čeká na fanoušky kvalitního audia i řada zajímavých prezentací a poslechových zážitků.

Jedním z hlavních lákadel bude sestava domácího kina JBL s novými AV receivery řady JBL MA. Ty vynikají zejména výhodným poměrem ceny a výkonu. Osloví přitom i mladší posluchače, kvůli kterým se konstruktéři JBL kromě skvělého zvukového výstupu soustředili i na jednoduchost použití a konektivitu. Samozřejmostí je tak kromě jednoduchého propojení s chytrým televizorem i bezproblémová kompatibilita s moderními herními konzolemi. Návštěvníci si budou moci poslechnout, jak tyto receivery zvládají náročné filmové pasáže i stereofonní reprodukci hudby.

Fanoušky vinylu osloví nejnovější gramofony a přenosky společnosti Pro-Ject s plně symetrickým zapojením. Tato technologie přináší novou úroveň kvality přehrávání analogového zvuku. K vidění ale budou i starší modely výrobce. Na své si tak přijdou i milovníci klasiky.

V programu nebude chybět ani prezentace nejnovějších produktů značky Arcam, které bude prezentovat přímo zástupce z Harman Luxury Audio Group. Fanoušky high-end audia s jistotou potěší komponenty Mark Levinson, známé svou výjimečnou kvalitou zvuku a precizním zpracováním. Určitě je ale zaujmou i produkty německé legendy digitálního zvuku jménem Lindemann Audio.

Zajímavým bodem programu bude také prezentace reprosoustav Golden Ear, které si v posledních letech získaly pozornost svým inovativním přístupem k reprodukci zvuku. Prémiové reprosoustavy výrobce jako jsou Golden Ear T66 jsou ostatně známé pro svůj neotřesitelný aktivní bas.

Tradiční součástí AQ Show bude i oblíbená prezentace společnosti Audioquest. Při ní budou mít návštěvníci možnost na vlastní uši posoudit, jaký vliv mají kvalitní kabely na celkový zvukový projev audio systému.

Kdy a kde se akce koná?

AQ Show 2024 se uskuteční 11. a 12. října 2024, každý den od 10:00 do 17:00 v sídle společnosti AQ, Severní 452, 784 01 Červenka. Pro návštěvníky bude kromě bohatého programu připraveno i občerstvení a speciální slevové nabídky na vybrané produkty.

Jak se na AQ Show dostat?

Sídlo společnosti AQ v Července je snadno dostupné autem i vlakem. Vlaková zastávka Červenka je vzdálená pouhých 400 metrů od místa konání. Návštěvníci, kteří se na akci vydají automobilem se a pro ty, kteří přijedou autem, je sjezd z dálnice D35 vzdálen přibližně 8 minut jízdy.

Více z rubriky Hi-end audio

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz