Sociální sítě
Nahoru

Objevte pořádnou dávku energie s Thomas Henry Mate Mate

Ochutnejte novinku Thomas Henry Mate Mate a vychutnejte si novou éru tekutého povzbuzení! Tento nealkoholický nápoj, inspirovaný tradicemi Jižní Ameriky, seženete v praktické plechovce.

Už vás nudí klasická káva nebo vám nechutnají běžné „energeťáky“, ale potřebujete se povzbudit? Novinka Thomas Henry Mate Mate je přesně pro vás. Je to limonáda z čaje, která se vyznačuje vysokým obsahem kofeinu – v jedné lahvi najdete až 150 mg. Díky tomu se nejen osvěžíte, ale také udržíte svou mysl bdělou po dlouhé hodiny. Tento nápoj je ideální společník pro ty, kteří potřebují zůstat soustředění a plní energie po celý den.

Receptura obsahuje výtažek z Yerba Maté, který dodává nápoji jemnou, avšak výraznou chuť. Díky jemně fermentovaným lístkům zeleného maté si můžete vychutnat každou kapku tohoto lahodného nápoje. A s velmi nízkým obsahem cukru je Mate Mate tou správnou volbou pro ty, kteří hledají osvěžující a zdravější variantu energetických nápojů.

Pro maximální zážitek si Mate Mate nejlépe vychutnáte dobře vychlazené. Jedná se o zdroj přírodní energie, který je nyní exkluzivně dostupný pouze v rámci České republiky.

Více z rubriky Domácí bar

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz