Sociální sítě
Nahoru

Falkensteiner opět nejoblíbenější rakouskou značkou i v roce 2024

Skupina Falkensteiner Michaeler Tourism Group (FMTG) si se svou značkou Falkensteiner již sedmým rokem po sobě zajistila první místo v kategorii „Volný čas a cestovní ruch“ v žebříčku TOP GEWINN Image Ranking. Rakouská turistická skupina si rovněž polepšila v celkovém hodnocení mezi 100 nejoblíbenějšími firmami v zemi, když se vyšplhala na 12. místo.

Žebříček GEWINN Image Ranking se každoročně sestavuje s cílem určit nejoblíbenější firmy mezi Rakušany a v roce 2024 se konal již podevětadvacáté. Přibližně 30 000 čtenářů a odběratelů newsletteru GEWINN hlasovalo pro 100 rakouských firem s nejlepším imagem a také pro nejúspěšnější firmy v 15 různých odvětvích.

Falkensteiner Hotel Montafon

V kategorii „Volný čas a cestovní ruch“ letos Rakušany opět zaujala skupina Falkensteiner Michaeler Tourism Group (FMTG). Rakouská turistická skupina si se svou značkou Falkensteiner zajistila první místo v uznávaném imageovém žebříčku již sedmým rokem po sobě. Společnost si rovněž polepšila v celkovém pořadí mezi nejoblíbenějšími společnostmi v zemi, když se vyšplhala na 12. místo.

Falkensteiner Hotel & Spa Carinzia

„Jsme velmi potěšeni, že se nám i letos podařilo udržet první místo v žebříčku TOP GEWINN Image Ranking. Obrovská důvěra, kterou v nás Rakušané rok co rok vkládají, nás nejen činí hrdými, ale také potvrzuje naši práci a ještě více nás motivuje,“ řekl Otmar Michaeler, generální ředitel společnosti FMTG. „Na našem úspěchu má velkou zásluhu našich přibližně 2000 zaměstnanců, kteří se každý den s nadšením a plným nasazením věnují naší společnosti a našim hostům.“

Jen před několika měsíci získala společnost první místo v žebříčku trendů TOP zaměstnavatel v kategorii cestovního ruchu. S 31. místem v celkovém žebříčku byla rakouská turistická skupina rovněž jmenována „Vycházející hvězdou roku“. „Kariéra v cestovním ruchu je opět cool,“ řekl Michaeler. „Abychom zůstali atraktivním zaměstnavatelem, zaměřujeme se již řadu let na moderní a kvalitní školení a možnosti dalšího vzdělávání a nabízíme našim zaměstnancům atraktivní benefity. To nám umožňuje přilákat do naší společnosti a ke kariéře v cestovním ruchu profesionály i mladé talenty.“

Falkensteiner Hotel & Spa Carinzia

Silná důvěra ve značku Falkensteiner přitahuje nejen zaměstnance a hosty, ale od roku 2017 také investory. Prostřednictvím vlastní digitální investiční platformy FMTG Invest mohou zájemci investovat do projektů turistické skupiny a získat úroky buď v hotovosti, nebo ve formě hotelových poukázek. Díky tomuto jedinečnému modelu získala společnost FMTG od roku 2017 na své vysoce kvalitní projekty v oblasti pohostinství v Rakousku a Německu více než 80 milionů eur, z nichž 8,34 milionu eur již bylo včas splaceno. Od října budou mít zájemci v Rakousku a Německu opět možnost investovat do konkrétních projektů FMTG.

Více z rubriky Hory

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz