High society | 14.10.2024 | Marek Zelený

Unikátní večer v butiku Art de Suisse zaštítil programem magazín Top Class

V pátek 11. října proběhl v Karlových Varech výjimečný večer, který spojil svět luxusu, haute horlogerie a vrcholné gastronomie. Společné setkání uspořádalo rodinné klenotnictví Art de Suisse, za kterým stojí rodina Sahatciu, ve spolupráci s prestižním magazínem Top Class. Hosté se sešli v elegantním butiku společnosti, aby společně prožili večer plný inspirativních příběhů o spojení hodinářského umění s kulinářskými zážitky na té nejvyšší úrovni.

Hlavním tématem večera bylo jedinečné propojení světa špičkových hodinářských značek, jako je Hublot, Zenith, TAG Heuer či Breitling, s nejlepšími šéfkuchaři světa a jejich renomovanými restauracemi.

Diskutovalo se o fascinujících kooperacích mezi hodinářskými značkami a kuchařskými mistry, kteří se mohou pochlubit plným počtem hvězd Michelin, jako jsou Massimo Bottura, Andreas Caminada, Yannick Alléno, Clare Smyth nebo Anne-Sophie Pic a Hélène Darroze. Tito kulinářští velikáni, každý ve své oblasti, přinášejí stejnou preciznost, vášeň a smysl pro detail, jaký najdeme i v mistrovských hodinářských dílech.

Aby se zážitek z vyprávění o těchto ikonických osobnostech umocnil, večer doprovázelo pečlivě zvolené párování nevšedních vín. Pro tuto příležitost byla objednána výjimečná bílá, růžová i červená organická vína z francouzského vinařství Monestier la Tour, které vlastní rodina Scheufele. Ta je zároveň majitelem ikonické hodinářské značky Chopard, což umocnilo symboliku večera – spojení hodinářského umění a kulinářských zážitků pod hlavičkou rodinných firem, které si zakládají na tradici, kvalitě a inovaci.

Celým večerem provázel Jan Lidmaňský, specialista na hodinky, který společně s Agonem Sahatciu, spolumajitelem klenotnictví Art de Suisse, přítomným hostům představil nejen fascinující příběhy o hodinářském světě, ale také detailní informace o spolupracích s prestižními značkami.

Art de Suisse totiž zastupuje luxusní jména jako Bovet, Breguet, Chopard, Graff, Chaumet, Zenith či Hublot, která jsou v hodinářském světě synonymem preciznosti, elegance a inovace.

Atmosféra večera byla podtržena dokonalou kombinací designu, technického mistrovství a japonského kulinářského umění, které zde prezentovala restaurace IMI. Hosté odcházeli nejen s novými poznatky o hodinářských kooperacích, ale i s hlubokým zážitkem, který dokonale propojil dva fascinující světy – ten hodinářský a gastronomický.


Související články
reklama
Nenechte si ujít další zajímavé články
Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz