Značka LOEE inspirovaná symbolem štěstí odhalila klenoty na počest StarDance

Taneční soutěž StarDance, která se těší obrovské oblibě diváků, se opět stala místem, kde se potkává umění tance s výjimečným designem šperků. V roce 2024 se značka LOEE již potřetí stala hrdým partnerem tohoto ikonického televizního pořadu, přičemž představila speciální limitovanou edici šperků inspirovaných tématem letošního ročníku – štěstím.

Pro letošní edici zvolila značka LOEE motiv čtyřlístku, který je tradičním symbolem štěstí a pozitivní energie. Tento symbol byl přetvořen do podoby nádherného přívěsku, náušnic a prstenu. Každý z těchto šperků je mistrovským dílem, které v sobě spojuje precizní řemeslné zpracování s jemnými detaily.

Na povrchu plasticky tvarovaných lístků čtyřlístku je použita speciální metoda diamantových jehel, která dodává šperkům unikátní třpyt a lesk. Tato technika vytváří na povrchu jedinečný odraz světla, což podtrhuje eleganci a jemnost celé kolekce. Kromě estetického dojmu mají šperky také hlubší symbolický význam, kdy čtyřlístek vyjadřuje přání štěstí a ochrany těm, kdo je nosí.

Hlavním klenotem této exkluzivní kolekce je náhrdelník zdobený 36 diamanty, které jsou do šperku zasazeny metodou microsettingu. Tato technika umožňuje umístit diamanty velmi těsně vedle sebe, což zajišťuje, že na světle vytvářejí intenzivní záři a lesk. Náhrdelník je nejen luxusním doplňkem, ale i symbolickým vyjádřením štěstí a oslnivosti, kterou může přinést do života jeho nositelky.

Spolupráce mezi StarDance a značkou LOEE není náhodná. Tanec, stejně jako šperkařství, je umění vyžadující preciznost, eleganci a ladnost. Oba světy spojuje důraz na detail a touha po dokonalosti, a proto je toto spojení tak přirozené.

Během soutěže budou mít diváci možnost vidět šperky LOEE přímo na soutěžících tanečnicích, což ještě více podtrhne jejich půvab a propojení s pohybem a tancem. Kolekce je navíc navržena tak, aby byla vhodná nejen pro slavnostní příležitosti, ale i jako každodenní doplněk, který přináší štěstí.

Edice šperků inspirovaná StarDance je již nyní k dispozici v butiku značky LOEE v Široké ulici v Praze a online, aby si fanoušci mohli pořídit kousek této jedinečné kolekce a nechat se inspirovat elegancí a symbolikou, kterou šperky nesou. Kolekce bude limitovaná, což podtrhuje její exkluzivitu a jedinečnost.

Související články
reklama
Nenechte si ujít další zajímavé články
Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz