Wellness | 24.10.2024 | Marek Zelený

Nejlepší v Česku: Mandarin Oriental, Prague získal světové ocenění za své hotelové spa

Lázně luxusního pětihvězdičkového hotelu Mandarin Oriental, Prague, který se nachází na Malé Straně, získaly prestižní ocenění „Czech Republic’s Best Hotel Spa 2024“ od World Spa Awards. V jubilejním desátém ročníku této soutěže Mandarin Oriental, Prague obhájil titul již posedmé v řadě. Hotelová skupina Mandarin Oriental si navíc připsala cenu za „World’s Best Hotel Spa Brand 2024“.

Lázně v hotelu Mandarin Oriental, Prague jsou jako jediné na světě situovány v renesanční kapli bývalého dominikánského kláštera a představují tak ideální útočiště uprostřed historických budov a zahrad na Malé Straně. Nabízí procedury kombinující východní a západní vlivy, ale i na míru vytvořená ošetření dle přání a potřeb jednotlivých klientů.

V aktuální nabídce kraluje speciální terapie „Inner Strength“, která prostřednictvím jemné a pomalé masáže a aromaterapeutických olejů pomáhá uvolnit napětí a nalézt vnitřní sílu nejen po náročných životních situacích. Oblíbené jsou ovšem i sezonní procedury nebo ošetření s předním odborníkem na péči o záda Garrym Trainerem, který se stará o špičkové sportovce i hollywoodské hvězdy. Spa rovněž nabízí personalizované wellness pobyty, fitness centrum s možností členství nebo lekce jógy.

„Ocenění za nejlepší hotelové lázně v České republice je pro náš tým potvrzením, že našim hostům poskytujeme skutečně jedinečný zážitek. Díky pečlivě vytvořeným wellness procedurám a osobnímu přístupu se nám tento titul podařilo získat už posedmé v řadě,“ říká Simona Brejchová, ředitelka Spa & Wellness Mandarin Oriental, Prague. „Zároveň nás těší, že držíme krok i s celou hotelovou skupinou Mandarin Oriental, která získala ocenění za nejlepší značku hotelových lázní na celém světě.“

Hotelová skupina Mandarin Oriental v současnosti provozuje celkem 41 hotelů a 33 lázní pod názvem The Spa at Mandarin Oriental po celém světě v ikonických městech jako Londýn, Tokio nebo New York. Mnohé z nich se nachází v historických prostorách nebo architektonicky výjimečných budovách, které přispívají k jedinečnému zážitku.

Prestižní ocenění The World Spa Awards se letos vyhlašuje již podesáté a hodnotí kvalitu spa v různých kategoriích, od hotelových lázní a wellness resortů až po špičkové procedury. Vítězové jsou každoročně vybíráni na základě hlasování odborníků z oboru, médií a široké veřejnosti. The World Spa Awards navazují na tradici World Travel Awards, které od roku 1993 vyhlašují nejlepší služby a zážitky v oblasti cestování a pohostinství. Tato ocenění jsou uznávána jako zlatý standard v oboru a přispívají k inovacím v tomto rychle se rozvíjejícím odvětví.

Související články
reklama
Nenechte si ujít další zajímavé články
Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz