Jaro je časem probouzející se přírody, nových začátků a rozdmýchávání vášní. Ať už se vám „zapalují lýtka“ v podobě jarní zamilovanosti, nebo jen hledáte něco, co probudí vaše smysly, máme pro vás dvě speciality z rukou Honzy Hochsteigera, mistra zmrzlináře z Crème de la Crème.
Pan Zmrzlinka v březnu rozehřeje vaše chuťové buňky do běla řemeslnou chilli zmrzlinou. Ve všech zmrzlinárnách můžete ochutnat pikantní delikatesy z těch nejpálivějších papriček světa, a to v kombinacích:
– Čokoláda & kokos & chilli
– Limetka & chilli
Okořeňte si konec zimy a vydejte se na ďábelský zážitek, který prohřeje tělo i duši.
5 důvodů, proč říct ANO chilli:
1. Vitamínová bomba: Chilli je bohaté na vitamíny A, C, skupinu B, flavonoidy a minerály.
2. Zlepšuje náladu: Kapsaicin stimuluje tvorbu endorfinů a serotoninu, tzv. hormonů štěstí.
3. Podpora metabolismu: Zrychluje spalování tuků a prohřívá tělo.
4. Silný antioxidant: Chrání buňky před oxidačním stresem.
5. Přírodní afrodiziakum: Rozproudí krev a přidá trochu šmrncu do vašeho života.
Vyzkoušejte chilli zmrzlinu, která je žhavá jako samo peklo, a objevte, že zmrzlina může být mnohem víc než jen sladký dezert. Naše chuťové kombinace jsou zážitkem, na který nezapomenete.
Pokud zmrzlinu milujete až tak moc, že se jí chce naučit i fotit, Honza Hochsteiger vás společně s Fotoškoda zvou 17.3. na celodenní fotokurz Jak na food fotografii – zaostřeno na zmrzlinu, kde se naučíte zvěčnit zmrzlinu tak, že se všem při pohledu na fotky budou sbíhat sliny. Na kurzu se dozvíte, jak na stylizované – „imagové“ i flatlay fotografie a jak zachytit samotnou přípravu. Navíc zjistíte, jak se vyrábí zmrzlina na tradičním řemeslném stroji, protože kurz bude probíhat ve Zmrzlinovém salonu Crème de la Crème a součástí kurzu bude i ochutnávka čerstvě vyrobené zmrzliny z rukou pana Zmrzlinky.
Na kurzu se navíc dozvíte v čem je focení zmrzliny specifické a jak s ní pracovat při focení, jak scénu komponovat, nazdobit a nasvítit i jak pak výsledné fotky upravit. Je určen i pro lidi, kteří fotí i jen mobilem a může posloužit například při vedení vlastní kavárny.