Sociální sítě
Nahoru

Recept na středoevropskou šeď? Kostarická terapie barvami!

web_Nayara Springs Lap pool with Macaw

Tentokrát vás neposíláme na místo plné dokonale oděných portýrů, o to více jsme si však jisti, že si odnesete jedinečný zážitek! Exkluzivní butikový resort Nayara Springs se nachází v kostarickém národním parku Arenal Volcano a nabízí příjemné ubytování pro všechny, kteří milují přímý kontakt s přírodou. Kromě všudypřítomného koktejlu hypnotizujících barev se exotický klenot honosí mnoha oceněními: podle některých hostů dokonce patří k nejromantičtějším hotelům na světě. Ostatně, co byste čekali od místa, které je obklopeno bujnou vegetací deštného pralesa a pyšní se extrémně vysokou koncentrací tropických rostlin.

web_Sushi Bar 1 (2)

TOP CLASS TIPY:

  • Máte romantické plány? Zarezervujte si speciální třídenní pobytový balíček Romance in Paradise, který kromě ubytování zahrnuje také masáž lávovými kameny a nevšední gurmánské zážitky.
  • Pokud jste do Costa Ricy vyrazili primárně lenošit, dopřejte si párovou terapii Unforgettable Nayara. Čeká na vás skoro dvouhodinové hýčkání, v jehož závěru zapomenete na vše, co vás tížilo.
  • Poraďte se s personálem a vydejte se na soukromou expedici. V jejím rámci můžete prozkoumat 20.000 hektarů chráněného tropického deštného lesa, 6 typů ekosystémů a ohromující množství rostlinných a živočišných druhů. Kdy jindy se vám poštěstí na vlastní oči spatřit některého z 60 druhů obojživelníků, 101 druhů plazů, 425 druhů ptáků a 121 druhů savců?

web_terrace 6 (2)

Více na: www.nayarasprings.com

Více z rubriky Exotika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.