Sociální sítě
Nahoru

Smyslný balíček IntiMaat

Česká značka aromaterapeutické kosmetiky Maat dodává produkty do mnoha kosmetických a wellness salonů po celé republice. Jejich kvalitu můžete posoudit i vy. V přehledně uspořádaném e-shopu najdete bohatou nabídku špičkové kosmetiky pro ženy, muže a děti, originální toaletní vody nebo osvěžovače vzduchu.

Vánoční balíček IntiMaat obsahuje Tělový olej Tajemná (50 ml) a Pečující máslo o ženský klín Intimaat (30 ml), Maat, 490 Kč, aromaaterapie.cz

Letošní novinkou je vánoční balíček IntiMaat převázaný zlatou stuhou. Obsahuje tělový olej Tajemná a luxusní máslo pro péči o ženský klín. Vůně oleje je hřejivá, kořeněná, eroticky laděná. Probouzí v ženě touhu po splynutí se sebou, partnerem, zemí i vesmírem. Otevírá duši spirituálním zážitkům, uvolňuje tělo a skvěle se hodí pro partnerskou masáž. V základu tvořeném mandlovým, makadamiovým, kokosovým a slunečnicovým olejem působí vitamin E a éterické oleje santal, jasmín, citron, hřebíček a vanilka. Olej nanášejte na vlhkou pokožku, ideálně hned po koupeli či sprše. Pleť nebude tak mastná, olej se do ní lépe vpije a také ho spotřebujete méně.

IntiMaat, pečující máslo na ženský klín obsahuje bio bambucké máslo, kakaové máslo, bio kokosový olej, měsíčkový olej, vitamin E a éterické oleje růže, jasmín a vanilka.

Bambucké a kakaové máslo pečují o citlivou a jemnou pokožku ženského klínu, udržují ji pružnou a hebkou. Velmi dobře ošetří pokožku po holení, zklidní podrážděná místa a pomůže zacelit mikroskopické ranky. Smyslná vůně navozuje pocit vzrušení a touhu po hlubokém splynutí s partnerem. Používá se na vlhkou pokožku, ideálně hned po koupeli nebo po sprše.

Více z rubriky Průvodce českou kosmetikou

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.