Sociální sítě
Nahoru

Aloe Vera: Gel pro jemnou očistu

Jemný odličovací gel Aloe vera je novinkou od české značky aromaterapeutické kosmetiky Original ATOK, kterou si jistě oblíbíte. Nejenže pleť šetrně a důkladně čistí, ale také ji zklidňuje, hydratuje a zanechává ji vláčnou.

Gel kombinuje aloe vera, přírodní cukerné tenzidy a lehké rostlinné oleje jako skvalan a jojobový olej. Tyto oleje jsou svou strukturou podobné kožnímu mazu, což umožňuje pokožce je dokonale vstřebat. Poskytují jí potřebnou výživu, hydrataci a pomáhají redukovat případnou nadměrnou mastnotu.

Aloe vera v gelu působí jako výrazně hydratační a zklidňující složka, podporuje hebkost a pružnost pleti a díky silnému antioxidačnímu účinku také její vitalitu.

Přírodní cukerné tenzidy zajišťují efektivní a zároveň jemné čištění. Nevysušují pokožku ani nenarušují její ochrannou bariéru, jak to bývá u syntetických tenzidů. Naopak jsou velmi šetrné a ideální i pro velmi citlivou pleť a jemnou oblast kolem očí.

Jemný odličovací gel Aloe vera, 150 ml/ 350 Kč, Original ATOK, originalatok.cz

Použití gelu je snadné: naneste přiměřené množství na navlhčenou pleť obličeje a krku. Ve spojení s vodou se gel promění v hedvábnou, jemně pěnivou emulzi, která odstraní nečistoty, nadbytečný maz, make-up i voděodolnou řasenku. Po lehké masáži stačí emulzi s nečistotami důkladně smýt vodou. Výsledkem je zářivě čistá a svěží pleť.

Více z rubriky Průvodce českou kosmetikou

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz