Sociální sítě
Nahoru

Panter Akademie nabízí nové kurzy zvuku a zvukové techniky

Společnost Panter dnes přestavila svůj historicky první vzdělávací program jménem Panter Akademie. Ten nabídne veřejnosti sérii kurzů zaměřených na zvuk, nahrávací techniku a hudební produkci. Kurzy jsou určeny pro začínající hudebníky, i nadšence do zvuku a studiové práce. Dostupné informace ale ocení i podcasteři. Všichni účastníci jejich prostřednictvím poznají produkční proces od A do Z i to, že s moderní technikou se může do tvorby pustit prakticky kdokoli.

Účastníci se naučí nejen teorii a základy práce se zvukem, ale také pokročilé techniky produkce hudby i základy hudební kompozice. Dozví se také, co všechno pro zahájení produkce potřebují a jak si mohou vybavit soukromé studio. Nečekají je přitom pouze teoretické přednášky. Obsahem kurzů bude i možnost získat praktické dovednosti a vyzkoušet si nejmodernější audio techniku v praxi.

Mezi lektory potkají návštěvníci kapacity jako je Martin Klusák z Hudební Akademie Múzických Umění, Ing Šimon Skvaril, který přednáší na VUT v Brně, nebo producent a zvukový inženýr Milan Havrda, známý jako Boris Carloff. O své zkušenosti, nejen z angažmá ve Státní opeře, se podělí i Jan Křišťál ze studia Audiogarden.

Tématu zvukového designu a syntézy se ujme odborník na slovo vzatý David Herzig, který je členem skupiny Bert&friends a vystupuje také pod pseudonymem Lotus Wash. Chybět nebude ani hudební producent a majitel Dolby Atmos studia RePrague Martin Ledvina. A právě ve studiu RePrague účastníci svůj kurz uzavřou.

Jedinečnou příležitost získat informace od skutečných profesionálů nabízí společnost v rámci vstupného ve výši 250 Kč. Zájemci tak nemusí hradit jednorázově celý kurz, ale mohou si vybrat téma, které je zajímá nejvíce.

Jednotlivé lekce budou startovat vždy v 16:00 přímo v sídle společnosti Panter na adrese Bohuslava Martinů 944/7, Praha 4. Výjimkou budou závěrečné lekce Martina Ledviny, který účastníky pozve do svého Dolby Atmos studia RePrague na adrese Zličínská 24, Prague 6.

Více z rubriky Hi-end audio

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz