Sociální sítě
Nahoru

Zpříjemněte si sychravé dny přírodními vůněmi

Plnými doušky si užijete podzim s novými přírodními esencemi od české značky Saloos. Všechny mají 100% přírodní složení a v chladnějších dnech vám pomohou udržet svěžest a dobrou náladu. Doma, v kanceláři, ale i v autě vytvoří útulnou, hřejivou atmosféru a přinesu okamžitou úlevu vašim dýchacím cestám.

Připomínkou teplých letních večerů je přírodní kompozice Dotek slunce. Inspirovaná sytými barvami a vůněmi léta v sobě kombinuje hřejivý bergamot, vonokvětku (osmanthus), geránii a další esenciální oleje, které uvolňují tělo, mysl i duši. Na vyvolání dobré nálady stačí jen pár kapek do aroma difuzéru a pokud Dotek slunce přidáte do trošky běžného rostlinného oleje, vytvoříte originální čerstvou směs pro relaxační masáž s vůní léta.

Esenciální olej Dotek slunce, Saloos, 10 ml/133 Kč, saloos.cz

Kombinace citrusových vůní Citrus Mix okamžitě osvěží a povzbudí mysl. Dominující červený pomeranč s citronem a grepem přinesou pocity radosti, sníží stres a pomohou s únavou a vyčerpáním. Díky svým povzbuzujícím vlastnostem je tato přírodní kompozice skvělá nejen do difuzéru, ale i do auta, kde udrží bdělost, a perfektně se hodí do sauny. Po saunování s citrusovými esencemi se budete cítit jako znovuzrození.

Esenciální olej Citrus Mix, Saloos, 10ml/115 Kč, saloos.cz

S nástupem podzimu často přicházejí první rýmy a nachlazení. Jak už název směsi Nádech & Výdech napovídá, vašim horním cestám dýchacím hodně uleví jemná bylinná vůně s dominancí eukalyptu a máty doplněná o levanduli, citronelu a další esenciální oleje. Usnadní vám dýchání, občerství unavené smysly a pročistí vzduch od bakterií. Vyzkoušejte to i v sauně, jejíž teplý vzduch zesílí účinky esencí a dokonale uvolní dech i mysl.

Esenciální olej Nádech & Výdech, 10 ml/129 Kč, saloos.cz

Více z rubriky Průvodce českou kosmetikou

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz