Sociální sítě
Nahoru

Říjen v růžovém: Hotel Mandarin Oriental, Prague věnuje část ze svého výtěžku na boj proti rakovině

Do již tradiční říjnové iniciativy, boje proti rakovině prsu, se zapojuje také hotel Mandarin Oriental, Prague. Část ze svých říjnových výtěžků z hotelového Spa zašle Nadačnímu fondu Pink Bubble Martiny Šmukové, který pomáhá mladým lidem s onkologickým onemocněním.

Pink Bubble získá 10 procent ze všech procedur Inner Strength prodaných v tomto měsíci. A proč zrovna ta? Jak už z názvu vyplývá, dvouhodinová péče o tělo a duši kombinuje sílu léčivých aromaterapeutických olejů, které prostřednictvím jemné a pomalé masáže pomáhají uvolnit napětí a nalézt naši vnitřní sílu. Proceduru navíc doplňují dechové techniky a blahodárné teplé obklady.

Použitý olej „Inner Strength“ navrhla Geraldine Howard, spoluzakladatelka společnosti Aromatherapy Associates, v době, kdy sama procházela těžkou onkologickou léčbou. Její olej bohatý na kardamon a kadidlo harmonicky doplňují rozmarýn se šalvějí a sama jeho tvůrkyně jej popisuje jako vřelé objetí, které potřebuje každý, kdo zrovna prochází složitým životním obdobím.

Rituál Inner Strength má dlouhodobě blahodárné účinky na tělo i duši, proto jsme jej pro naši říjnovou iniciativu vybrali. Propojení doteků se silou aromaterapie přináší klid, hluboké uvolnění a ono objetí, které během náročných momentů tolik potřebujeme,“ říká Simona Brejchová, ředitelka Spa & Wellness hotelu Mandarin Oriental, Prague.

Každý, kdo si tuto proceduru v průběhu října dopřeje, současně automaticky přispěje Pink Bubble na jejich podpůrné aktivity,“ dodává.

Nadační fond Pink Bubble více než 12 let pomáhá mladým lidem v boji s rakovinou. Do dnešního dne „bublinkám“, jak se v nadaci přezdívá příjemcům pomoci, kterým onkologické onemocnění zkomplikovalo život, přerozdělil částku bezmála 33,4 milionů korun.

„V Pink Bubble se snažíme, aby mladí pacienti měli i v době nemoci co nejvíc důvodů k radosti a nepřestávali si plnit své sny. Aby měli co nejméně stresu, protože stres je, jak známo, spouštěčem mnoha problémů – naopak radost a psychická pohoda pomáhají k uzdravování,” vysvětluje Martina Šmuková, spoluzakladatelka nadačního fondu Pink Bubble, a dodává: „Máme radost, že hosté Spa hotelu Mandarin Oriental, Prague mohou po celý měsíc prostřednictvím procedury Inner Strength podpořit naši práci a zároveň si dopřát vzácný čas pro sebe.

Více z rubriky Hotely

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz