Sociální sítě
Nahoru

Top Class spolurozhodoval o nejlepších hodinkách rumunského trhu

Přední český magazín o luxusu, který je určený pouze těm nejúspěšnějším a nejnáročnějším čtenářům, se stal pro svou objektivitu a všeobecný přehled součástí poroty „Temporis Gala Awards“, jež rozhodovala v devíti kategoriích o hodinkách roku rumunského trhu. Po boku velkých jmen, jako je luxusní rumunský magazín Caezar a hodinářský Temporis, se tedy objevil i český Top Class reprezentovaný specialistou na hodinky Janem Lidmaňským.Mezi čestnými hosty organizátora, kterým byl Dan Vardie, nechyběla veliká jména, jakými byl například Kurt Klaus, který manufakturu IWC proslavil svými věčnými kalendáři, Mathias Butter, mozek stojící za úspěchy mechanických strojků Hublot či proslulý nezávislý hodinář Kari Voutilainen. Celá akce však samozřejmě probíhala pod nezbytnou záštitou Foundation de la Haute Horlogerie. V neposlední řadě bylo přítomno i vedení automobilek Jaguar – Land Rover a také hotelu Hilton, v jehož prostorách celá akce probíhala.

Na základě předem pečlivě vybraných hodinek hodnotily on-line téměř další dvě tisícovky milovníků horologie. Výsledkem bylo devět oceněných skvostů kralujících ve svých kategoriích.

Komplikované hodinky roku: TAG Heuer Mikrogirder

Pánské hodinky roku: Ulysse Nardin Marine Chronometer Manufacture

Pánské quartzové hodinky roku: Seiko Astron GPS

Dámské hodinky roku: A. Lange & Söhne Saxonia Automatic

Dámské quartzové hodinky roku: Edox Grand Ocean Chrono Lady

Fashion hodinky roku: Calvin Klein Cogent

Nejlepší hodinky poměr cena/výkon: Hublot Classic Fusion Extra-Thin Skeleton 

Nejlepší sportovní hodinky roku: Chopard Classic Racing Super Fast split second

Nejlepší hodinky roku: IWC Big Pilot´s Perpetual Calendar Top GunDalší ročník bude v Bukurešti dle našich informací zřejmě rozšířen o další kategorie a pravděpodobně se stane více mezinárodním. Vše je však zatím „ve hvězdách“. Jistý je fakt, že jednotlivé evropské země, respektive zástupci jejich hodinářské komunity, začínají krůček po krůčku na jednotlivých projektech spolupracovat, což rozhodně není na škodu.

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.