Sociální sítě
Nahoru

Připomeňme úchvatná sluchátka Sennheiser Momentum

Sluchátka Sennheiser Momentum, o kterých jsme již samozřejmě informovali, získala letošní prestižní cenu iF Product Design Awards! Připomeňme, že jsou určena jak pro náročný provoz na cestách či procházkách, tak i pro audiofilní vnímání hudby v domácích podmínkách. Kromě špičkové zvukové kvality je kladen důraz na stylový vzhled využívající jak potažení měkkého polstrování kvalitní anglickou kůží, tak efektní i tvrdé německé oceli v konstrukci sluchátkového mostu.

Kůže má speciální úpravu proti vlivům vody a potu. Integrovaný ovladač s všesměrovým mikrofonem umožní snadné využívání s mobilními telefony iPhone a přehrávači iPod, kterým je také přizpůsobena nízká impedance. Druhý přikládaný kabel má klasickou konstrukci. Maximálně kvalitnímu poslechu v hlučnějších prostředích vyhovuje uzavřená konstrukce sluchátek. Model Momentum, jehož cena vzrostla změnou DPH na 7 660 Kč, je vlajkovou lodí přenosných sluchátek. Tato nová koncepce sluchátek vytváří zcela nový etalon pro poslech z osobních i domácích přehrávačů. Stylový vzhled luxusu dodávají tomuto modelu hi-tech materiály a moderně přepracovaný retro-design. Prodávají se v přírodně hnědé nebo černo/rudé úpravě.

Více z rubriky Hi-end audio

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.