Sociální sítě
Nahoru

Konečně zprovozněný Poseidon

Umělecko klenotnická značka Les Millionnaires, která se předloni pustila do výroby hodinek, konečně rozjela produkci svého modelu Poseidon, který byl představen už na loňském veletrhu Baselworld. Velká poptávka ji přiměla ke zvýšení původně plánované produkce na 88 kusů, přičemž kromě hodinek disponuje každý kreativní sběratelský objekt touhy také kompasem. Ten zajistí, že jejich majitel pluje v životě vždy správným směrem, neboť bůh moře nad ním drží ochranou ruku a trojzubcem od Kyklopů, který vytváří hodinovou ručku, mu v životě proráží cestu. Hodinky se zlacenými detaily tak kromě světové růžice zdobí také mapa karibského moře.

Ručně dotvářené pouzdro (42 x 48 mm) z bronzového odlitku je samo o sobě kouskem umění. Jeho nožky zvýrazňují torza sirén a korunku tvoří kormidlo čerpající svůj vzhled ze starých pirátských plachetnic. Motivům odpovídá také mosazná spona zakončující kožený řemínek ze žraločí kůže, neboť její povrch zkrášluje vyobrazená kotva. Hodinky s uloženým automatickým strojkem ETA 2824 budou dostupné od ceny 300 000 Kč a to v nádherné dárkové krabici z vyřezávaného dřeva. Zajímavou informací je skutečnost, že značka pilně pátrá po českém prodejci, který by její výtvory své vybrané klientele iměl prezentovat.

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.