Sociální sítě
Nahoru

World Branding Forum uznalo Seiko jako „Značku roku“

Dne 24. září oznámilo World Branding Forum ceny, které udělilo pro rok 2015-2016 při slavnostním udílení cen v Kensingtonském paláci v Londýně. Seiko byla v kategorii hodinek vyhlášeno „značkou roku“.

collection-seiko-Grand-Seiko-SBGC001Systém hodnocení je jedinečný. Vítězové se vybírají ze seznamu 2.600 nominovaných značek ze 35 zemí, a to v procesu sestávajícím ze tří částí, kdy značku hodnotí World Branding Forum, průzkum mezi spotřebiteli a on-line hlasování veřejnosti. Pro Seiko je poctou, že byla vybrána pro tuto cenu vedle mnoha dalších prestižních značek, jako jsou Apple, Louis Vuitton, Mercedes Benz a Google.

Ocenění je oslavou úspěchů některých z největších značek z celého světa. Pokud chce značka zvítězit, musí mít vybudovanou dobrou pověst a mít důvěru zákazníků, protože 70 procent bodovacího procesu pochází od zákazníků, kteří hlasují pro své oblíbené značky,“ řekl Richard Rowles, předseda World Branding Forum.

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.