Sociální sítě
Nahoru

Podzimní útočiště jménem Hergetova Cihelna

Podzimní sezóna jako předzvěst konce roku bývá nabitá akcemi a nabídkami. Nejinak je tomu i v restauraci Hergetova Cihelna náležící do Kampa Group. Nová sezónní menu, byznys obědy, svatomartinské hody a večeře připravená michelinským šéfkuchařem… A to ještě zdaleka není všechno. Asi největší novinkou, s níž nyní Hergetova Cihelna přichází, jsou byznys obědy a denní speciální nabídky. Hosté mají možnost objednat si dvou- nebo tříchodové obědové menu za 465 Kč, respektive za 555 Kč. Menu je výhodné nejen cenově, ale též časově. Oběd je ideální pro neformální jednání nebo třeba jako příjemné zakončení pracovní schůzky. Nabídka se obměňuje každých 14 dní a najdete na ní jak jídla z běžného jídelního lístku, tak speciality. Aktuální informace jsou k dispozici na webu http://www.kampagroup.com/ v sekci novinky.

IMG_1686Koncem října bude v restauraci Hergetova Cihelna hostovat michelinskou hvězdičkou oceněný šéfkuchař z restaurace Fauna v Oslu – Bjørn Svensson. Přijede se nejen podívat na to, jak si vede jeho žák, šéfkuchař Cihelny Vojtěch Václavík, ale při té příležitosti též připraví pětichodové menu. Těšit se mohou na unikátní skandinávské suroviny připravené neméně unikátním Svenssonovým stylem. Večeře vyjde na 1750 Kč, při párování s víny na 3000 Kč.

IMG_1848Listopad je již tradičně zasvěcen svatomartinským hodům a oslavám mladého vína. Svatomartinskou husu budete moci ve speciálním menu přijít do Hergetovy Cihelny ochutnat v době od 8. do 15. listopadu. A ve čtvrtek 17. listopadu večer otevřeme první láhve Beaujolais. Na středu 23. listopadu připravila restaurace Hergetova Cihelna ochutnávkovou večeři s víny, na němž se představí moravské VINO HORT. To nejlepší z produkce přijede představit sám Jiří Hort a vína spáruje se speciálním čtyřchodovým menu, které u této příležitosti navrhne šéfkuchař Cihelny Vojtěch Václavík. Tento večer je prvním ze série podobných akcí, které se budou pravidelně opakovat a zvát jak české a moravské, tak i zahraniční vinaře.

IMG_1908Od konce září se navíc hosté Hergetovy Cihelny mohou také těšit z návratu pravidelných týdenních akcí: pátečních ochutnávek vín a nedělních brunchů. Neformální ochutnávky probíhají vždy od 18 do 20 hodin a vždy se představuje jedno konkrétní téma – ať již vinařství, oblast nebo odrůda. Cena ochutnávky je 395 Kč za osobu a zahrnuje i lehké občerstvení. V případě, že hosté zůstávají po ochutnávce na večeři, cena ochutnávky je pouhých 250 Kč.

IMG_1881Nedělní brunche od 11 do 15 hodin probíhají vždy v Café Cihelna a jsou vhodné i pro rodiny s dětmi. Brunch probíhá formou teplého a studeného bufetu, nabídka jídel se obměňuje podle momentální nabídky. Pro děti je zajištěn program s vystoupením jako třeba kouzelník Roberto, Halloween s upírem či malování na tvář. V dětském koutku se o ně také postarají chůvy. Cena brunche je 595 Kč na osobu bez nápojů, děti za 295 Kč (malé děti do výšky 1 metru zdarma).

Více z rubriky Degustace

  • Jarní překvapení restaurace Triton: Steak od umělé inteligence

    Z krápníkové jeskyně do umělého mozku. Zažijte gastronomické dobrodružství, které překračuje hranice minulosti a vstupuje do zářivého světa budoucnosti. Restaurace Triton...

    Marek Zelený25.3.2024
  • Deer s novým kreativním menu

    Vyhlášená restaurace Deer v historickém centru Prahy představuje nové menu. Šéfkuchař Lubomír Dolejš opět nezklamal a menu pošoupl opět výše. Je...

    Marek Zelený18.3.2024
  • Vítězka Bocuse d’Or Léa Linster v Trezoru Špork

    V Trezoru Špork, který je součástí restaurace Červený Jelen, proběhlo v minulém týdnu další pokračování seriálu gastronomických událostí se světovou špičkou...

    Marek Zelený11.3.2024
  • Gastronomická show jara proběhne už 11. března

    V holešovické restauraci PRU58 se 11.3. od 18 hodin uskuteční gastronomická show jara. Collaboration akce spojí 3 kuchařské osobnosti, a to...

    Jan Pešek6.3.2024
  • Nebeské menu připraví Patrik Bečvář

    Zážitkově gastronomická atrakce Večeře v oblacích už patří k podzimní Praze stejně jako Karlův most či Pražský hrad. Oběd či večeře...

    Marek Zelený6.2.2024
  • Gregův speciální večer v Pru58

    V úterý 14. listopadu 2023 od 18:30 se uskuteční ojedinělá degustační večeře v podání australského šéfkuchaře Grega Haynese v PRU58. Speciální...

    Marek Zelený8.11.2023
  • Champagne Festival v hotelu The Mozart Prague

    Hotel The Mozart Prague se pyšní svou účastí na prestižním Champagne Festivalu Grand Jour de Champagne, který se bude konat od...

    Jan Pešek3.11.2023
  • Štěpánova degustace

    Nejrozkvetlejší restaurace PRU58 v pražských Holešovicích představila své nové večerní menu. Stojí za ním executive chef a majitel v jedné osobě...

    Jan Pešek30.10.2023
  • Speciality v restauraci Triton opět překračují hranice možného

    Nové podzimní menu zážitkové restaurace Triton, ukryté v kouzelné secesní jeskyni pod Václavským náměstím, opět překračuje hranice běžného a možného. Ambiciózní...

    Marek Zelený21.9.2023
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.