Sociální sítě
Nahoru

Šperky s puncem výjimečnosti

Hledáte-li osobité šperky vytvářené s radostí a láskou, nadchne vás tvorba Sylvie Majerové, která si zkrášlováním žen plní životní sen. Umělkyně, jež do každého svého díla vkládá nadšení a krásnou energii, původně vystudovala Zahradní a krajinářskou architekturu, nakonec si jí však naplno získala touha tvořit originální šperky. Ve své umělecké praxi pracuje Sylvie převážně se stříbrem a drahými kameny a v současné době používá tři různé typy technik: tepání, odlévání a splétání, které se prolínají v jejích originálních kolekcích.

web_012_a042_0098

Pro náročné klienty je určena nadčasová řada Earth, Sun and Moon, v níž najdete šperky odlévané ze stříbra a zdobené drahými kameny. Tato kolekce zohledňuje propojení a jednotu lidské bytosti se zemí a vesmírem, každý šperk proto ozvláštňují prvky symbolizující Zemi, Měsíc a Slunce.

016_a042_0129

Další kolekci s názvem Harmony dominují opracované oblázky stříbra s různě zakomponovanými drahými kameny. Šperky z této kolekce byly vytvářeny tak, aby nositelkám dodávaly klidnou harmonickou energii a podtrhovaly jejich přirozený půvab. Osloví zejména ženy, které charakterizuje klidná, ale vytrvalá síla, hluboká krása a vytrvalost.

015_a042_0123

Šperky z ručně splétaných stříbrných drátků s kamínky a perlami patří do kolekce Energy. Jsou lehoučké a přesto velmi výrazné, ozvláštní váš vzhled a dodají vám tolik potřebné sebevědomí. Nosí je ženy, které jsou něčím výjimečné, pozoruhodné a vyznačují se zdravou mírou sebejistoty.

007_a049_0197

K dalším kolekcím patří Eternity, jejímž hlavním motivem je spirála projevující se v různých podobách na každém šperku. Milovnice jednoduchosti budou nadšené z kolekce Simply Stones ukazující krásy přírodních minerálů doplněné zlatem. Těšit se můžete také na novinky, aktuálně totiž v Sylviině dílně vzniká nová kolekce Galaxy, která bude kompletní na podzim.

011_a049_0329

Aktuality a novinky z tvorby Sylvie Majerové najdete na:

www.facebook.com/sperkysylviemajerova

www.instagram.com/sylviemajerova

Více z rubriky Klenoty

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.