Sociální sítě
Nahoru

Longchamp: Třpytivý glamour pro nadcházející party sezónu!

Jelikož sezóna vánočních a novoročních večírků se blíží mílovými kroky, objevuje se opět ta palčivá otázka, jaký trendy outfit zvolit? Není nutno ztrácet čas hledáním, v aktuální kolekci Longchamp najdete vše potřebné, abyste zazářily na všech večírcích až do Silvestra a ještě mnohem, mnohem déle!

La_Baronne_-_pochette

Kožešina a křišťály Swarovski tvoří jedinečný team, přinášející nezbytně sofistikovaný glamour, skvěle doplní také uvolněnější outfit.

Stylové psaníčko do ruky – “La Baronne” je z lakované kůže, oděno do měkoučké kožešiny v barvě ametystu, ozdobené zdobnou sponou, evokuje vzácný klenot. Malé psaníčko přes rameno je z králičí kožešiny, zdobeno vzácnými motivy včel a vážek. Je k dispozici v černé, smetanové či šeříkové barvě.

La_Baronne_-_sandales

Longchamp povýšil svými večerními sandálky glamour na vyšší úroveň. Černé sametové jsou z kozinky, zdobí je včelka z krystalů od Swarovski. Další jsou ozdobené detailem z králičí kožešiny.. Oba modely jsou dovedeny k dokonalosti podpadky vysokými 9 cm, které nádherně prodlouží vaši siluetu.

La_Baronne_-_petit_sac

Kolekce kožených kabelek Le Pliage Cuir je v limitované edici zkrášlena stříbrnými hvězdami. Dvě stylové kabelky a extra jemná psaníčka do ruky vám budou dělat společnost od rána do večera, jsou také skvělým tipem na dárek. K dispozici v černé, ametystově fialové nebo korálové barvě.

Okouzlující kožešiny, třpytivé křišťály, nadčasová elegance.. Oslavte konec roku ve společnosti francouzské kultovní značky Longchamp!

Více z rubriky Móda

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.