Sociální sítě
Nahoru

Italský styl má jméno ANTORINI

Otisk precizní ruční práce, dokonalý design, to vše promítnuto do luxusního hedvábného základu. Taková je nová kolekce dámských šátků ANTORINI.

antorini-satek-vintage-1Není tajemstvím, že Itálie šije pro Chanel, Ralph Lauren nebo značku Paul Smith. Nová kolekce šátků ANTORINI opět dokázala, že Italové mají mandát na vytříbenost zpracování. U ručně šitých šátků, kterým dominuje vysoce kvalitní hedvábí, dýchá toto motto z každého švu. Že se jedná o vratnou investici nemůže být pochyb. Šátky jsou nejen ztělesněním čisté rafinovanosti, elegance a luxusu, ale také nadčasového designu.

antorini-satek-vintage-2Vintage kolekce na počest starých mistrů

Prestižní tuzemský magazín Top Class, ostatně stejně jako portál iLuxus.cz, zaujala hlavně limitovaná Vintage kolekce. Pokud hledáte milou společnost do podzimních dní, doporučujeme zařadit na svůj wish list. Design šátků navazuje na historické ikonické vzory značky, které se v průběhu let staly nepřekonatelnými mezníky v moderním designu. Jedinečné motivy, nejkvalitnější hedvábí a ruční výroba v Itálii představují onu pověstnou dokonalost odkazů starých mistrů.

antorini-satkyNovou kolekci šátků zakoupíte v online butiku Arde Style Shop.

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.