Sociální sítě
Nahoru

Million Dollar Package!

Jak příznačné – v noci působí sám Emirates Palace jako hrouda zlata. A podobné hosty také očekává. Nejdražší hotelový balíček světa (1 000 000 USD pro 2 osoby) zahrnuje let první třídou Etihad Airlines z jakékoli možné destinace do Abu Dhabi a zpět, sedmidenní pobyt v Palace Suite (680 m2), osobního řidiče s Maybachem kdykoli k dispozici, plnou relaxační nabídku Anantara Spa bez hrazení jakékoli procedury, let privátním jetem do Íránu, kde si objednáte perský koberec dle vlastního zadání od nejexkluzivnějšího tkalce, let privátním jetem na jordánské pobřeží Mrtvého moře s masážními procedurami v Kempinski Hotelu Ishtar, let privátním jetem do Bahrajnu za perlovým potápěčským zážitkem (vámi vylovená perla bude ručně zasazena do vámi určeného šperku), namíchání osobního parfému společně s experty z YAS Perfume, šampaňský výlet na pouštní ostrovy při západu slunce, golf v Abu Dhabi Golf Clubu a dárky v podobě perly od Roberta Wana a sportovní zbraně Holland & Holland. Speciální rezervační tel.: +971 690 8888

Více z rubriky Bary

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.