Sociální sítě
Nahoru

Začíná se létat do kosmu

Světově první cestovní kancelář s jednodenními výlety do kosmu VIRGIN GALACTIC úspěšně otestovala speciální vesmírné letadlo a finišuje v přípravách na premiérový start. Depozit ve výši 20 000 USD (letenka stojí 200 000 USD, tj. asi 4 000 000 Kč) složilo prozatím 340 privátních astronautů, americkému majiteli Richardu Bransonovi navíc přeje štěstí a zejména objevy astrononomů. Zámožní klienti se mohou hřát představou, že z lodi uvidí největší diamant všech dob, letící vesmírem. Mimořádný kus krystalického uhlíku měří v průměru 4000 kilometrů, tedy více než planeta Země, a váží přibližně deset miliard trilionů trilionů karátů. Pokud si na něj děláte zálusk, vězte, že je vzdálen 50 světelných let a pohybuje se v souhvězdí Kentaura.

Více z rubriky Adrenalin

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.