Sociální sítě
Nahoru

Zakopejte si za Dobro proti Zlu

Nemůžete se už dívat na český klubový fotbal? Ukažte se sami! Kdykoli si budete přát, můžete se stát trenérem a vést kroky skutečných osobností. Ručně vyrobený hrací stůl představuje fotbalové hřiště, jedenáctky stojí za to – zažijete souboj týmů z nebe a pekla.

Skříňka na stolní fotbal je vyrobena z ručně opracovaného lakovaného javorového dřeva. Hrací plocha je pokryta matným tvrzeným sklem, které se od kuličky nepoškrábe. Hráče ovládáte teleskopickými hliníkovými tyčemi s mosaznými odlitky, ergonomicky tvarované rukojeti dokonale padnou do dlaně. Figurky jsou zhotoveny z hliníku a ručně malované. Zvláštní detail byl kladen na věrnost podoby obličejů i postav. Pokud nestojíte o tradiční fotbalová jména, úsměvně i poučně působí varianta s Božským a Pekelným týmem. Zhotoveno bude pouze 20 exemplářů těchto stolů Opus. Každý představuje 400 hodin ruční práce. Firma The Eleven Forty Company přijímá objednávky na e-mailové adrese opus@elevenforty.com.

Jaké jsou momentální nominace?

Božský tým: Bůh, Mary Poppins, Mahátma Gándhí, doktor Jekyll, Kryštůfek Robin (kluk z Medvídka Pú), František z Assisi, Flash Gordon (hrdina sci-fi filmu), Matka Tereza, Thomas More (patron politiků a právníků, svatořečený v roce 1935), Bobby Moore (kapitán anglických mistrů světa z roku 1966) a Santa Claus.

Pekelný tým: Lucifer, Caligula, hrabě Dracula, Rosa Klebb (postava z Jamese Bonda), Pol Pot, Adolf Hitler, Idi Amin (vůdce z Ugandy), pan Hyde, Jack Rozparovač, Lady Macbeth, The Child Catcher (film Chitty Chitty Bang Bang).

Více z rubriky Bydlení

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.