Sociální sítě
Nahoru

USSPA nabízí domácí wellness centrum

Ve velkém Swim Spa XL můžete plavat a poté v Combi Spa relaxovat a nastavovat tělo příjemné masáži. Ne, nejste v žádném sportcentru, jste na své zahradě! Tento komplet propojuje plavecké a masážní spa. Výkonná technologie umožňuje nastavuje nižší teplotu vody pro plavce a zároveň vyhřát masážní lázeň. Combi Spa má tvar písmene L, aby jej šlo přisadit ke Swim Spa XL. V kompletu stojí u USSPA 858 000 Kč. Vpravo na fotce je plavecké spa s rozměry 550 x 250 x 134 cm. Protiproud chrlí až 3000 litrů vody/min. Kromě 6 protiproudových trysek je zde 15 masážních, ovládají se také dálkově. Dáma přechází do masážního spa s rozměry 225 x 225 x 95 cm. Celkem 55 trysek provádí bodovou shiatsu masáž, vějířovou masáž zad a perličkovou masáž stehen, lýtek a schodidel. Podvodní barevné osvětlení umožňuje prožívat terapie i v noci. Samozřejmostí je termokryt.

Více z rubriky Bazény

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.