Sociální sítě
Nahoru

Hilton Prague: Namíchejte si sami drink a seznamte se

Drinky má rád skoro každý. Někdo má odvahu si je namíchat. Ale kdo má kuráž vlastnoručně připravený koktejl podat vytipovanému partnerovi či dokonce po jeho boku tvořit takové mixy? Myslíte, že barmanský kurz může být suchařina? Vůbec ne. Skvěle se pobavíte, rozšíříte si obzory a možná i srdeční komoru. Zaplaví vám ji totiž třeba nová láska…

Sky bar hotelu Hilton Prague uvádí nový speciální program Mix & Meet. Namíchej a seznam se. Barmanský kurz vede master bartender Roman Uhlíř, ale nejde jen o míchání koktejlů a ochutnávání, ale tentokrát hlavně o seznamování. Přístup sem mají jen singles ve věku 30-40 let, kteří chtějí poznat nové přátele a možná i něco víc. Účastníci dostanou příležitost stát se na jeden den barmanem, zvládnout zdobení, servis a ochutnávku, vstřebají historii barmanství a přípravu koktejlů. Součástí kurzu je i docela legrační soutěž v přípravě vlastních koktejlů (schválně zda odhadnete, jaké ingredience se k sobě hodí…) a koktejlová after-party v Cloud 9 sky bar & lounge s drinkem zdarma. Každý účastník obdrží receptury koktejlů a certifikát. „Opravdu se na tento nový kurz těším a věřím, že po něm bude na trhu poptávka. Propojení barmanského kurzu s možností seznámení je pro nezadané jedinečné a jsem přesvědčený, že to bude fungovat,“ řekl master bartender Roman Uhlíř v rozhovoru pro magazín TOP CLASS, který se objeví v prodeji 9. září. My jako první prozradíme, že kurzy se budou konat jednou za měsíc v sobotu od 11.00 do 18.00 hodin, a to 18. září, 16. října, 13. listopadu a 11. prosince 2010. Pozor! Počet účastníků na každý kurz je striktně limitován 6 ženami a 6 muži, cena je 2600 Kč na osobu a zahrnuje oběd. Máte zájem? Volejte 602 388 128.

Více z rubriky Bary

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.