Sociální sítě
Nahoru

Mobilní úřad? Mercedes iBusiness!

Už stovky aut byly pojmenovány jako Mobilní kancelář. Ale byly takové doopravdy? Pokud máte pochybnosti, pak nový Mercedes S600 iBusiness Sedan od společnosti Brabus s nimi rázně zametá. Sklopný monitor ze střechy, v opěrkách předních sedadel integrované displeje a na pracovních stolcích v zadním VIP prostoru skutečné počítače Apple. Pozor, nikoli přenosné. Do svého sedanu vůbec nemusíte nosit notebook, přesto tam je. Za vším vězí harddisk, situovaný pod víkem zadního zavazadelníku. Technici se k tomuto epicentru v případě poruchy snadno dostanou a on zásobuje energií a informacemi vaši kancelář v interiéru. Nejinteligentnější vůz současnosti je připojen ke dvěma iPadům, klikem ovládáte pochopitelně také rádio, internet a S-Class COMAND System, jakož i navigaci a telefon. Chcete vědět a vidět víc? Exkluzivní fotoset vyjde 29. října v nejluxusnějším českém magazínu o výjimečných vozech TOP CARS.

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.