Sociální sítě
Nahoru

One Hyde Park bude mít McLaren showroom!

Majitelé zřejmě nejdražších bytů v Evropě, londýnského rezidenčního komplexu One Hyde Park, si kromě interiérových lahůdek budou vychutnávat ještě jednu delikatesu před vstupem do svého domova. Během první poloviny příštího roku totiž bude v přízemních prostorách dokončen showroom automobilové značky McLaren, který bude již zdálky signalizovat skutečný monopost, bočně zavěšený na zdi obchodu.

V současnosti se doprodávají poslední bytové jednotky v One Hyde Parku, jednom z nejbezpečnějších sídel světa. Všechna okna budou neprůstřelná, majitele vpustí jedině snímač oční duhovky, před rizikem pak uchrání nouzová místnost a tajná úniková chodba do nedalekého hotelu řetězce Mandarin. Kromě ostrahy v recepci bude k dispozici i speciálně trénovaná stráž SAS, ovšem také 24hodinová pokojová služba, kterou zapůjčí právě Mandarin. Očekává se, že majitelé bytů budou rádi využívat gastronomické pochutiny hotelového šéfkuchaře Hestona Blumenthala, jinak ale nejsou na služby Mandarinu odkázáni. Dům má vlastní lázně, interiérové squashové kurty a ochutnávky vín. Developer pochopitelně na projekt navázal řadu partnerských firem, které budou zásobovat obyvatele novými nabídkami šperků, hodinek i módy. Ke každému bytu patří vybraný desigh značky Candy & Candy a umělecká díla výtvarníka Jamese Turrella. Nejlevnější z 80 bytů stojí 120 milionů Kč, nejdražší za čtyři a čtvrt miliardy korun již byl prodán. Exkluzivní informaci, kdo se stal vlastníkem tohoto nejnákladnějšího bytu světa, je oprávněn zveřejnit magazín TOP CLASS, který vychází již 9. září. Jde o jednoho z nejbohatších Rusů, žijících v Anglii.

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.