Sociální sítě
Nahoru

Bože, Porsche 365 pro děti!

Tatínku, já chci za volant… křičí vaše děti, když potřebujete klid při řízení. Až vás napadá, že jste možná měli být vnímavější k reklamě na kondomy. Nyní vám ale už nervy nemusejí praskat! Společnost Group Harrington (www.groupharrington.com) totiž začala nabízet legendární Porsche 356 s kompozitovou karoserií, kterou může ovládat již šestiletá ratolest! Do běžného silničního provozu sice pochopitelně nemůže, ale být frajerem na zahradě rezidence nebo polní cestě může být jedna dvě. Sedadlo a pedály jsou upraveny tak, aby se o ně mohly podělit obě děti na předních sedačkách, případně aby rodič mohl asistovat svému dítěti podobně jako na autodromu!

Vůz je vybaven kotoučovými brzdami a ceny pohonných hmot můžete hodit za hlavu, protože startovací tlačítko vyburcuje elektromotor. K dispozici je zpátečka, funkční světla i samozřejmě klakson, starší děti můžete zaučit ruční převodovkou, jinak je standardem automatická. Na výběr je široká paleta barev, nedoporučujeme však instalovat LPG pohon, který je také v nabídce. Přece jen při radostném bourání dětí by to mohlo být trochu o strach. Počítejte s cenou okolo sto tisíc korun.

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.