Sociální sítě
Nahoru

Samovýhřevný pelíšek pro psy

Můžete jim ustlat na kamnech nebo ve vlastní posteli. Teplo psi – zejména s přicházející zimou – milují. Anebo jim můžete pořídit samovýhřevný pelíšek Meo Bau od designové značky i-Radium. Tkaná struktura akumuluje živočišné teplo z mazlíčka, a když se ochladí, vrací teplotu do jeho těla. Na rozdíl od běžného vytápění nehrozí, že by se váš čtyřnohý miláček přehřál – lůžko se totiž „roztopí“ jen maximálně na takovou teplotu, jakou disponuje zvíře samo…

Pomocí držadla ho lze snadno přenést a nepřekvapí vás, až se o místo na „vytápěči“ budou přetahovat kočka se psem. Odtud už je těžko dostanete. Otázka dne ale zní: Přežijete to bez nich v posteli vy sami? Více uvede magazín GUIDE ve svém vydání 18. listopadu.

Meo Bau a boj o něj...

Více z rubriky Bydlení

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.