Sociální sítě
Nahoru

Maláčová rozšiřuje své pražské impérium, otevírá Audemars Piguet Boutique

Manželka uhlobarona Zdeňka Bakaly, bývalá modelka Michaela Maláčová, pokračuje v dobývání centra Prahy. Její lifestylová skupina Luxury Brand Management, která provozuje v metropoli už butiky Girard-Perregaux, Hublot, Vertu a Boucheron, ve čtvrtek 23. září rozšíří své portfolio o zastoupení Audemars Piguet, nejstarší hodinářské manufaktury patřící stále rodinám svých zakladatelů.

Ačkoli Maláčová žije ve Švýcarsku, při slavnostní přestřižení pásky nebude chybět ona ani Phillip Merk, generální ředitel Audemars Piguet. Hodinky s více než stoletou tradicí, kombinovanou technologickou inovativností a odvahou ke změnám v zavedených konceptech, vás od té chvíle budou oslovovat na prestižní adrese Pařížská 5 v Praze. Vyhlášená značka, proslulá dokonalým zpracováním, přesností a výrazným designem, přitom není konečnou Maláčové. Ta hodlá v příštích pěti letech vytvořit významnou a silnou mezinárodní obchodní skupinu zaměřenou na lifestyle a prodej luxusního zboží. Tleskáme!

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.