Sociální sítě
Nahoru

Milionářský veletrh získal konkurenci v Číně

Milionářský veletrh, kolotoč nejluxusnějších přehlídek všeho luxusu, které rotují po světě, má silného soupeře: chystá se asijská první a jediná prodejní výstava, věnovaná privátním jetům, velkým jachtám a luxusnímu životnímu stylu. V diáři si zaškrtněte termín od 1. do 4. dubna 2011. Místem konání Hainan Rendez Vous bude Visun Marina v Sanyii, přístavu na Hainan Islandu v Číně. Jedinou o jedinou tropickou oázu v čínském područí, očekává se perfektní skloubení západních požadavků a východního stylu.

Vzhledem k tomu, že Čína je ještě více rostoucím trhem v oblasti luxusního segmentu než například Česká republika, očekává se velký zájem klientů i vystavovatelů. Momentálně je registrováno 12 předních značek v oblasti privátních jetů, přes 60 jachet od 12 metrů do 300 metrů a pochopitelně prvotřídní výrobci hodinek, klenotů a módních skvostů. Už nyní by úhrnná cena vystaveného zboží přesáhla 100 milionů dolarů.

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.