Sociální sítě
Nahoru

Dům HONKA, který voní zdravím, za pouhých 3,9 milionu Kč

Máte-li pozemek v lesoparku, lese nebo na horách, lepší volbu domu ani nemůžete učinit! Špičkoví čeští byznysmeni jdou cestou luxusních srubových domů HONKA. Proč a stojí tento finský dům vůbec za to?

Jeden z nejbohatších mužů Česka, Ivan Mifka (M-Holding, Česká gumárenská) exkluzivně představil v magazínu TOP CLASS, který je právě v prodeji, svou úžasnou rezidenci spojenou s firemním sídlem a v soukromém lesoparku zabodoval zejména dřevěný srubový klenot. Mifka jej používá jako depandance pro hosty. Luxusní srub, který sousedí se saunou v témže stylu a venkovním bazénem ve stylové dřevěné podlážce, mu dodala firma HONKA, největší světový výrobce prestižních srubových domů. Podobný srubový dům, vhodný zejména pro alergiky, můžete mít okamžitě také vy. HONKA totiž má poslední kus z limitované edice ihned k dispozici přímo v ČR!

Tomu domu se ne náhodou říká soukromá apatyka. Zdi jsou roubeny z vysoce odolné severské borovice, která roste v extrémních podmínkách Finska, letokruhy jsou tedy maximálně těsné, takže kmeny se po usazení nekroutí, nenasákávají vodu ani nijak nepracují. Interiér si drží báječnou vůni, v níž se dokonale usíná. V prostoru se neusazuje prach, takže alergici se cítí neustále jako v lázních. Severská borovice navíc dokonale izoluje. „V létě tu mám dvacet stupňů, v zimě taky,“ připomíná Ivan Mifka, jeden z nejúspěšnějších českých byznysmenů, který střídavě žije poblíž Staré Boleslavi a na Floridě. Svou rezidenci s luxusním srubovým guesthousem otevřel pouze TOP CLASSU v jeho aktuálním vydání. Cena nemovitosti činí 150 milionů Kč. HONKA přitom nabízí model Mukava prakticky obratem za 3 900 000 Kč, a jde o poslední kus ze žádané limitované edice. iLuxus získal exkluzivně dokonce projektovou dokumentaci prestižního domu.

Kompletní obvodový plášť je z finské sruboviny, vaše nohy hýčkají borové podlahy, v ceně je kompletní konstrukce střechy, okna, dveře, schodiště, pochopitelně i bezpečnostní zasklení a nátěry. V podlaze i střechách je německý STEICO izolační systém. Neplatíte už ani za dopravu z Finska přímo na místo stavby v ČR.

Celková užitná plocha domu je 177 metrů čtverečních, kryté terasy zaujímají 42 metrů čtverečních. Průměr trámoviny je 230 mm. „Běžná cena činí 4 777 000 Kč. Pro čtenáře iLuxus jsme se ale rozhodli zavést speciální cenu. Jakožto znalci luxusu zaplatí jen 3 900 000 Kč, a to včetně DPH!“ říká majitel zastoupení HONKA v ČR Martin Kovář.

Toužíte mít dům jako vyrostlý z přírody? A nejzdravější bydlení současnosti pro své děti? Přečtěte si spokojenost jednoho z nejbohatších Čechů Ivana Mifky s přístupem firmy i celým konceptem srubového domu HONKA v aktuálním vydání TOP CLASS! „Za vše hovoří to, že když jsem viděl svůj dům pro hosty, něco takového jsem prostě musel mít i pro sebe. A tak jsem si od HONKA nechal objednat ještě jeden dům. Už stojí nedaleko původní rezidenci,“ potvrzuje svou extrémní spokojenost Ivan Mifka.

Chcete vědět víc? Volejte 235 360 050, www.honka.cz.

Více z rubriky Bazény

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.