Sociální sítě
Nahoru

Je manžel jako dítě? 1 000 000 dolarů za neuvěřitelný adventní kalendář Porsche Design

Porsche Design už je myšlenkami v prosinci. A myslí i na dospělé s duší dítěte. Také vás lákalo otevírat okénko po okénku adventní kalendář? Pak designová odnož automobilky Porsche má pro vás speciální kousek, kde najdete téměř cokoli luxusního! Tento kalendář je vysoký jako dospělý člověk (1,75 m) a uvnitř není čokoláda. V broušeném hliníkovém obalu si pochutnáte na jiné laskomině. Co okénko, to produkt Porsche Design, například hodinkový chronograf P’6910 Indicator, složený z 800 komponentů a strojku Eterna, individuálně zdobená kuchyně P’7340 (hliník, dřevo a sklo) nebo šokující poukaz na osmiapůlmetrovou motorovou jachtu RFF28, která jede až 148 km/h, hnaná motorem Mercury o výkonu 525 koní. Opět je vystajlovaná firmou Porsche Design!

iLuxusu se v jednom z exkluzivních 24 okének rovněž líbí sluneční brýle z 18karátového žlutého zlata, nadčasové manžety či boty nebo zavazadlový komplet řady French Classic. Zatímco některé produkty jsou uschovány přímo v okně, zbytek je reprezentován pouze symbolickými poukázkami v hliníkovém obalu.

Na vyžádání můžete tento unikátní adventní kalendář obdržet v kterémkoli shopu Porsche Design. Cena je adekvátní. Milion dolarů, tedy téměř 20 milionů Kč.

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.