Sociální sítě
Nahoru

Stella Maris: A tuk bude pryč!

Dámy, vzdycháte si při pohledu na kalendář a blížící se léto? Trápí vás problematické partie, zejména vnitřní stehna, zadeček a boky? Liposukce ale může být stejně rychlá jako bezbolestná. Již si vyhlédněte, kdy do oblíbeného butiku přivezou o pár čísel menší velikost. Brzy vám bude! Neinvazivní liposukce je malý zázrak. Nedochází k porušení pokožky, přitom podkožní tuk zmizí. Zákrok je rychlý, bezbolestný, neomezuje vás posléze v pohybu ani v žádné jiné činnosti. Nemusíte si kupovat a používat kompresní prádlo. A co víc – výsledky jsou měřitelné hned při prvním ošetření. Obvykle se doporučuje tři až pět opakování v rozestupech 14 dní, během nichž se odplaví z těla škodliviny a toxiny. Navíc je dobré podstoupit lymfatickou masáž, kterou ovšem v pražském salonu Stella Maris neplatíte, pokud souběžně podstupujete liposukce. V salonu také obdržíte rady a triky na hubnutí, respektive udržení si příjemných partií, využít můžete i služeb výživového poradce. Ostatně jak funguje přístroj Accent, jste si mohli prohlédnout i v televizních pořadech Nahá jsi krásná a Mladší o pár let. A ceny? 5490 Kč za bříško + boky, 6490 Kč za boky + zadek, 6490 Kč za bříško + zadek, 5490 Kč za celá stehna. Zamiřte do Spálené 29 v Praze 1.

Více z rubriky Fit

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.