Sociální sítě
Nahoru

Kellner pronajímá svůj nový Boeing

Petr Kellner, nejbohatší Čech, údajně doplnil svou privátní letku. Od Gulfstreamu tentokrát odbočil k Boeingu a pořídil si salonní verzi Boeing Business Jet od modelu 737-700. Větší jsou pouze dva Boeingy.

Salonní verze by měla být upravena maximálně pro dvacet lidí. Stroj, registrovaný na Arubě, je spravován v Česku a zde také nabízen významným klientům. Ti bez mezipřistání a tankování doletí až 11 000 kilometrů daleko, tedy například do Jižní Afriky či na Maledivy, Mauritius a Seychely. K letu mají veškerý komfort včetně postele a pracovny s internetem. Kellner nemohl načasovat nákup lépe, v okolí Afriky a Indickém oceánu se právě naplno rozbíhá sezona.

Magazín TOP CLASS se tématu privátního létání obsáhle věnuje rovněž ve vydání, které vychází 7. listopadu. Zjistíte, jak například prostřednictvím vlastního letadla ušetříte na daních.

http://www.youtube.com/watch?v=2fFujlwmaPU

Více z rubriky Adrenalin

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.