Sociální sítě
Nahoru

Ralph Lauren nabízí privátní prohlídku své garáže

Vedle módy je návrhář Ralph Lauren znám také svou rozsáhlou sbírkou vozů. Mezi historickými exempláři Porsche a Ferrari však trůní jeden klenot: 1936 Bugatti Type 57SC Atlantic, jeden ze dvou dochovaných kusů (celkem byly vyrobeny 3), které byly designovány Jeanem Bugattim, synem zakladatele značky Ettoreho. A jediná šťastná osoba bude mít příležitost prohlédnout si tento úžasný vozový park s exkluzivním průvodcem – samotným Laurenem!

Zatím nejvyšší nabídka zní 32 000 USD, ale Lauren sdělil, že očekává tu nejvyšší ve výši 150 000 USD. Nezvyklá privátní aukce končí 21. října. Svou nabídku můžete přihodit i Vy přes Ralph Lauren Pink Pony Fund, nadaci na podporu a výzkum rakovinových nádorů, které bude určen celý výtěžek.

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.