Sociální sítě
Nahoru

V Česku je nejdražší golfová hůl, zlatý putter pro zimní sezonu

Magazín TOP CLASS představí ve svém novém vydání (11. listopadu) exkluzivitu pro golfisty. Prodlouženým sebevědomím každé ženy při závěrečném úderu se stane Lady Edition Swarovski Elements z řady The Golden Putter. Šaft, zdobený čtyřiadvacetikarátovým zlatem, je zakončen gripem, který není gumový, ale potažen ručně vyrobenou kůží, ať už vysoce kvalitní hovězí nebo dokonce lososí! Pokaždé v růžové barvě, která může dokonale sedět k oblečení půvabné dámy. Kůži je na omak hebká, příjemná, luxusní. Pro ženy, které mají přece jen jiný cit v dlaních a při patování už nepoužívají rukavičku, je to podobná slast jako ponoření se do teplých vod Indického oceánu na Mauriciu, kam je zimní sezona určitě zavane.

Ručně opracované křišťály Swarovski fascinují na hlavě putteru z ušlechtilé nerezové oceli, pochopitelně  nejsou na úderové ploše, poplatinované a opatřené osobní gravurou na přání klienta. Může tu být vaše jméno či vzkaz pro štěstí, jinak tu výrobce, německá manufaktura Barth & Sons, zanechá své logo. Putter bude hýčkat dřevěné pouzdro z evropské třešně (na přání může být z americké). A ceny? 2245 EUR (57 000 Kč) za hůl, 399 EUR (10 000 Kč) za pouzdro.

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.