Sociální sítě
Nahoru

Spyker překvapil: má debutové hodinky

Spyker dostihl Ferrari a Bugatti, tedy nikoli v rychlostních parametrech na závodní dráze. Nizozemská automobilka na ruční výrobu limitovaných edicí vozů uvedla svou první řadu hodinek. Řemínek odpovídá prošívané kůži, kterou najdete v exkluzivních sportovních autech této značky, pouzdro z 18karátového růžového nebo šedého zlata pak na své lunetě nese latinské motto NULLA TENACI INVIA EST VIA (Pro  vytrvalé  není žádná cesta neprostupná). Na ocelovém číselníku odečítáte také 42hodinovou rezervu chodu. Ve zlatě se nabízí 250 exemplářů, s pouzdrem z leštěné oceli a nebo matného černého titanu 1000 exemplářů. S hodinkami se můžete ponořit až 100 metrů pod hladinu, ceny se pohybují od 9750 do 30 500 USD (190 000–595 000 Kč).

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.