Sociální sítě
Nahoru

Britská královna Alžběta II. je na Facebooku

Že členové britské královské rodiny používají Twitter a YouTube, je známo, nyní však královna Alžběta II. vstoupila i na pole sociální sítě Facebook. Její stránka obsahuje fotografie, videa, zprávy a projevy, loguje se na ni i princ Charles, následník trůnu, a oba jeho synové William a Harry. Královnina stránka byla ihned v první den podrobena zdrcující návštěvě 10 000 uživatelů, mezi nimiž byli jiní aristokraté, republikáni, obdivovatelé i vtipálci, kteří chtěli jakkoli komentovat vyjádření Její Výsosti.

Buckinghamský palác obratem vyhlásil, že Alžběta II. ráda používá i další výdobytky moderní doby jako BlackBerry a iPod. Na YouTube pak má prý založen vlastní královský kanál již od roku 2007. Stanete se jejími přáteli na Facebooku?

Více z rubriky Hi-end video

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.