Sociální sítě
Nahoru

Skladateli, máte zlaté ruce! A co zlaté piano?

Neuvěřitelně krásný nástroj, jako stvořený do Národního divadla! Šperkařská značka CrystalRoc, která je známá křišťálovým osazením iPadů, iPhonů i Xboxů, uzavřela spolupráci s výrobcem špičkových koncertních křídel Steinway & Sons. Jejich povrch je nyní pokryt křišťály v barvě žlutého zlata, růžového zlata i diamantově průzračného. K dispozici jsou tři velikosti od malé (model M) přes střední (model B) až po největší (model D). Ceny začínají na 800 000 USD (15 800 000 Kč).

Morten Schjolin, zakladatel společnosti CrystalRoc, již registruje nabídky na superjachty. Privátní zákazník si může svůj salon tímto jedním kouskem proměnit ve skutečně umělecký koncertní sál. Křišťály se lesknou v jakémkoli světle, i v přítmí, a ať je vaše klavírní erudice jakákoli, nepochybujte, že na závěr vaši posluchači pokaždé prohlásí: Bylo to OSLŇUJÍCÍ vystoupení! Jiné ani být nemůže…

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.