Sociální sítě
Nahoru

Bombay Sapphire gin slaví 250. narozeniny křišťálem, diamantem a iluzí „lahev v lahvi“

Webb deVlam, špičkový designér, se proměnil v gratulanta, když ručně zhotoven limitovanou edici 350 lahví Bombay Sapphire ginu. Křišťál nejvyšší jakosti, osázený navíc ručně broušenými kameny horského křišťálu, tvoří zátku, či spíše přímo královskou korunu oblíbené modravé lahve. Ta bude klientovi dodána v zakázkově zhotoveném dárkovém boxu.

Pozornost však poutá také optický efekt „lahve uvnitř lahve“ – deVlam k tomu použil laserový paprsek. Když lahev postavíte, proti světlu budí iluzi, že uvnitř průsvitné nádoby je ještě modrá lahev, která navíc jaksi levituje nad krásným diamantem. Cena této designové rarity je 37 500 Kč (1250 GBP) a návrhář je zvědavý, zda se majitelé při pohledu nezapomenou a lahev vůbec někdy otevřou…

Více z rubriky Bary

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.